Devlerden tatsız hazırlık

Devlerden tatsız hazırlık

Sakarya Büyükşehir Basketbol, Milli maç arasını değerlendirerek Eskişehir Basket ile karşı karşıya geldi. Sakarya Spor Salonu’nda Eskişehir’i ağırlayan yeşil siyahlılar parkeden 88-76’lık skorla mağlup ayrıldı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yoluna başarı ile devam eden ve ligde 11 galibiyet 7 mağlubiyet ile 7’inci sırada bulunan Sakarya Büyükşehir Basketbol takımı lige verilen Milli maç arasını değerlendirmek için bugün Sakarya Spor Salonu’nda Eskişehir Basket ile karşı karşıya geldi. Milli takımlarda yer alan Metecan Birsen, Moustapha Fall ve GianClavell FIBA 2019 Dünya Kupası eleme grubu maçları sebebiyle karşılaşmada forma giyemedi.

Maça iyi başlayan konuk takım Eskişehir Basket ilk yarıyı temsilcimiz karşısında 50-32 önde kapattı. İkinci yarı toparlanan Sakarya Büyükşehir Basketbol’a yaklaşma imkanı vermeyen kırmızı siyahlılar iyi bir maç çıkarttı. Sakarya Büyükşehir Basketbol yıldız oyuncularının olmadığı karşılaşmada parkeden 88-76 mağlup ayrıldı. Milli maçların ardından devam edecek olan Yeşil-siyahlı ekibimiz ligde 19. hafta mücadelesinde TOFAŞ ile karşılaşacak. 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!