Devler Tofaş’a direnemedi 74-86

featured

Devler Tofaş’a direnemedi 74-86

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 4.hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Tofaş karşısında pek bir varlık gösteremedi. Özellikle 2. Çeyreğin sonunda ve 3.çeyrekte rakibinin etkili basketboluna karşılık veremeyen Büyükşehir Basketbol mücadeleden 74-86 mağlup ayrılarak bu sezonki 2. Yenilgisini aldı

Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçında Tofaş ile evinde karşılaşan Büyükşehir Basketbol ilk çeyreğe iyi başladı ve ilk dakikalarda bulduğu sayılarla Tofaş koçu Orhun Ene’ye molayı aldırdı. İlk çeyrek 19-19 eşitlikle geçilirken 2. Çeyrekte rakibinin 4 sayı önünde bulunan Büyükşehir Basketbol çeyrek sonunda yediği 14-0 lık seri ile bir anda 33-43 geriye düştü ve farkta maç sonuna kadar bu fark etrafında gitti. İlk yarı Tofaş’ın 34-45 üstünlüğü ile tamamlandı. 3. Ve 4.çeyrekte de oyuna ortak olma çabaları sonuç vermeyince Büyükşehir Basketbol sahadan 74-86’lik skorla mağlup ayrıldı ve bu sezonki 2. mağlubiyetini aldı. Büyükşehir Basketbol’da Lazeric Jones 23 sayı, CJ Harris 17 sayı ile skora katkı verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!