Dev Adamların Sağlığı Adatıp’a Emanet

featured

Dev Adamların Sağlığı Adatıp’a Emanet

Büyükşehir Basket, Adatıp Hastanesi ile sponsorluk anlaşmasına bu sezon da ‘devam’ dedi. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Sakarya’nın dev adamları dev grupların desteğiyle birlikte şampiyonluk için kenetlendi” derken; Adatıp Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık, “İnşallah basketbol ve futbolda bu sezon hep beraber şampiyonluğu yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Adatıp Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşmasını yeniledi. Adatıp Hastanesinde gerçekleştirilen törende Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şubesi Başkanı Akif Köse, Adatıp Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık, Adatıp Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öner, İş adamı Akgün Altuğ, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Koçu Burak Bıyıktay, sporcular ve hastane çalışanları yer aldı.

 

Sporda Biz Hep Varız

Toplantıda söz alarak Büyükşehir Basket ekibini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Adatıp Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık, “Arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Futbolda olsun basketbolda olsun sporda biz hep varız. Şampiyonluğu henüz tadamadık belki ama bu sene hep beraber şampiyonluğu yaşayacağız inşallah. Buna eminiz. Bizler sizlere destek olmaktan onur duyuyoruz. Başarılar diliyor, herkesi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Dev Gruplarla Birlikte Kenetlendik

Destekleri için Adatıp Hastanesine teşekkürlerini sunarak kısa bir konuşma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar ise; “Sağlık sponsorumuz olan Adatıp’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızdalar. Bu sene iyi bir kadro kurduk. Sakarya’nın dev adamları dev grupların desteğiyle birlikte şampiyonluk için kenetlendi. Onların desteğiyle çok daha iyi mücadele ediyoruz. İnşallah sezon sonu şampiyonluğa uzanıp hep beraber bu şehri mutlu edeceğiz” diye konuştu.

 

Oyuncularımız Emin Ellerde

Büyükşehir Basketbol Takımı Şube Başkanı Akif Köse ise, “Adatıp hastanesi sektörde gerçekleştirdiği yatırımlarla Sakarya’nın sağlık alanında öncüsü olduğunu göstermiştir. Basketbolcularımızın Adatıp Hastanesi’nin değerli doktorları ve çalışanları ile emin ellerde olacağından hiç şüphemiz yok. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da desteklerini takımımızdan esirgemeyen başta Orhan Kocabıyık’a daha sonra ise Adatıp ailesine teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

 

Takım Kimyamız Çok İyi

Toplantıda söz alarak bu tarz sponsorlukların sporun gelişimi için çok önemli olduğundan bahseden Büyükşehir Basket takım kaptanı Kerem Gönlüm, “Sporda özellikle bazı hedeflerin yakalanabilmesi için destek gerekiyor. Adatıp ailesi de takımızın sağlık açısından bütün yükünü çekecek. Zaten bir takım için sağlık çok önemli. Takım oyuncularının sağlık konusundaki problemlerine ne kadar kısa sürede çözüm üretilirse oyuncuların performansı o derece artıyor. Takım arkadaşlarım adına destekleriniz için teşekkür ediyorum. Teknik ekip ve oyuncular olarak üzerimizde bulunan sorumluluğun farkındayız. Takım kimyamız çok iyi. İnşallah bir aksilik olmazsa sezon sonu şampiyonluğa ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından teknik ekip ve futbolcular Adatıp Hastanesi’ni gezerek yetkililerden sağlık hizmetleri konusunda bilgi aldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!