Dev Adamların Rakibi Afyon

Büyükşehir Basket, TB1L 14. hafta maçında Afyon Belediyesi ile Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacak. 26 Aralık Cumartesi günü oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 14. hafta programı kapsamında Afyon Belediyesi ile karşılaşacak. 26 Aralık Cumartesi günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Önemli bir mücadeleye çıkacaklarını aktaran kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, tüm taraftarları takımın yanında olmaya davet etti.

Üst Seviyede Bir Lig
Bayraktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan bir lig izliyoruz. Kalite çok yükseldi. Takımların ortaya koydukları mücadeleden, maddi olanaklara kadar her şey üst seviyelere çıktı. Biz de bu ligde kaliteli ekiplerden biriyiz. Gerek oyuncularımız gerekse teknik ekibimizle adımızdan söz ettiriyoruz. İnşallah sezon sonunda da konuşulmaya devam ederiz.”

Taraftara Davet
“Önümüzde gene transfere önemli bir bütçe ayıran ve iyi bir takım oluşturan Afyon Belediyesi maçı var. Tofaş ile oynadığımız maçın hemen ardından çalışmalarımız devam etti. Taraftarımızın önünde oynayacağız. İnşallah galip gelen taraf biz oluruz. Her zaman dediğimiz gibi biz takımımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızı da Cumartesi günü tribündeki yerlerini almaya davet ediyoruz.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!