Dev Adamlar Parkeye İniyor

featured

Dev Adamlar Parkeye İniyor

Yeni sezon öncesi hazırlıkları için 5 Ağustos Cuma günü parkeye inecek olan Büyükşehir Basket, 8 Ağustos Pazartesi günü ise güç depolamak için Çanakkale kampına gidecek olan Dev Adamlar, 18 Ağustos Perşembe günü şehre dönecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesispor Basketbol Takımı 2016 – 2017 sezonu öncesi hazırlıklarına 5 Ağustos Cuma günü başlıyor. Kadrosuna kaliteli isimleri dahil ederek basketbol camiasında adından sıkça söz ettiren Büyükşehir, iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi hedefliyor. Bu sezon tek hedefin Basketbol Süper Ligi olduğunu ifade eden Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, iyi bir hazırlık dönemi geçirerek sezona eksiksiz bir şekilde girmek istediklerini belirtti.

Görüşmeler Sürüyor

Uzun transferi konusunda da görüşmelerin devam ettiğini belirten Köse, “Bu yıl çok önemli isimleri kadromuza kattık. Gerçekten hem yerel hem  de ulusal medyada adımızdan sıkça söz ettirdik. Yaşanılan gelişmeler bu sezon ne kadar iddialı olduğumuzun bir göstergesidir. Pota altına yapacağımız takviye içinde görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yönetim kurulu üyelerimz, teknik ekibimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımız ile birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yoğun Kamp Dönemi

5 Ağustos Cuma günü antremanların başlayacağını ifade eden Akif Köse, “5 Ağustos Cuma günü hazırlık dönemimiz başlıyor. 8 Ağustos Pazartesi günü de 10 günlük Çanakkale kampımız olacak. Daha sonra şehrimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah Ağustos ayının sonunda da Basketbol Süper Ligi ekiplerinden biriyle sezon açılış maçı oynayacağız. Kısacası yoğun bir kamp dönemi bizleri bekliyor. Tüm teknik ekip ve oyuncularımıza kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

salon

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!