Dev Adamlar Manisa’da

Büyükşehir Basket, TB1L 11. hafta programı kapsamında deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacak. 5 Aralık Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak.

 Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 11. hafta programı kapsamında deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacak. 5 Aralık Cumartesi günü Manisa Akhisar Belediye Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 15.00’da başlayacak. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek istediklerini ifade eden Basketbol Şubesi Başkanı Erdal Şenkardeş, takımda güzel bir havanın olduğunu söyledi.

10 Hafta Geride Kaldı
Şenkardeş açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Zorlu lig maratonunda 10 haftayı geride bıraktık. Lig, önceki yıllara oranla daha çekişmeli geçiyor. Her takım önemli maliyetler harcayarak takımlarını güçlendirdiler. Her zaman ifade ettiğimiz gibi; biz takımımıza güveniyoruz. Teknik ekibimiz, oyuncularımız sorumluluklarının farkında. İnşallah şehrimizin takımını layık olduğu yerlerde göreceğiz.”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!