Dev Adamlar Gelişim’e konuk oluyor

featured

Dev Adamlar Gelişim’e konuk oluyor

Astra Group Büyükşehir Basket, TBL 25. Hafta programı kapsamında Gelişim Koleji ile karşılaşacak. 28 Şubat Salı günü İzmir’de oynanacak mücadele saat 14.00’da başlayacak.

 

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 25. hafta programı kapsamında İzmir temsilcisi Gelişim Koleji ile karşılaşacak. 28 Şubat Salı günü Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’da başlayacak. Tüm teknik ekip ve sporculara başarı dileklerini ileten Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, ligde yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini belirtti.

 

Basketbol Süper Ligi’ne çıkacağız

Köse, “Federasyon Kupası’nda maalesef başarılı bir sonuç elde edemedik. Ancak üzülmek için çok geç. Bizim hedefimiz belli, inancımız tam. Biz Basketbol Süper Ligi’ne çıkacağız. Tüm camia olarak bu hedefe kilitlendik. Şimdi maç maç hedefe doğru ilerlemek durumundayız. İnşallah play-offlar sonunda Basketbol Süper Ligi’ne çıkan taraf biz olacağız” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!