Dev Adamlar Gelişim Deplasmanında

Dev Adamlar Gelişim Deplasmanında

Büyükşehir Basket, TB1L 3. hafta programı kapsamında Gelişim Koleji’ne misafir olacak. 23 Ekim Cuma günü oynanacak zorlu mücadele saat 14.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 3. hafta mücadelesinde Gelişim Koleji ile karşılaşacak. 23 Ekim Cuma günü İzmir Gelişim Koleji Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’da başlayacak. Oynadıkları her maçtan gerekli dersleri çıkardıklarını ifade eden Koç Okan Çevik, Gelişim Koleji karşısından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Avantajlı Konuma Geçmek İstiyoruz

Çevik açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Ligin ilk iki haftasını geride bıraktık. Her oynadığımız maçta basketbol olarak daha iyiye gidiyoruz. Bu dönemde hem basketbolumuzu ileri seviyelere çıkartmaya çalışırken bir yandan da fiziksel çalışmalarımızdan da taviz vermiyoruz. Bu hafta bizim için zorlu bir süreç. sekiz günde 2’si deplasmanda olmak üzere 3 maç oynayacağız. Deplasmana gideceğimiz iki takımda şuana kadar galibiyet alamamışlar. Onlarda kendi evlerinde galibiyet almak adına son derece zorlu maçlar oynayacaklar. Biz önümüzdeki üç maçımızı da kazanarak avantajlı konuma geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!