Dev Adamlar Bandırma’nın Konuğu

featured

Dev Adamlar Bandırma’nın Konuğu

Büyükşehir Basket, TB1L 29. hafta programı kapsamında Bandırma Kırmızı ile deplasmanda karşılaşacak. 3 Nisan Pazar günü oynanacak mücadele saat 13.00’da başlayacak.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 29. hafta programı kapsamında Bandırma Kırmızı ile deplasmanda karşılaşacak. 3 Nisan Pazar günü Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’da başlayacak. Yoğun tempoda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Basketbol Şube Başkanı Erdal Şenkardeş, teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.

 

Oyunculara Başarı Dileği

Haftayı iki hazırlık maçı yaparak geçirdiklerini de açıklamalarına ekleyen Şenkardeş, “Bu hafta Ankara’da iki hazırlık maçına çıktık.  Pazar günü de lig maçı için Bandırma deplasmanına gidiyoruz. Artık ligin son düzlüğüne girdik. Sezon sonuna kadar tüm eksikliklerimizi giderek play-offlara tam olarak hazır girmek istiyoruz. Tüm teknik ekip ve oyuncularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!