DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

featured

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Pazar günü Darıca İlçe Stadında Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek 4’te 4 yapan yeşil siyahlılar Cuma günü Sakarya Atatürk Stadında karşı karşıya geleceği Denizli Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarına Rüstemler Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Sakaryaspor’un yaptığı haftanın ilk çalışmasına yeşil siyahlı futbolcular kondisyoner Ali Gürsel’in nezaretinde yaptıkları ısınma ile başladı.

GOL ÇALIŞMALARINA DEVAM

Daha sonra sprintlerle çabukluk çalışması yapan futbolcular çalışmalarına daraltılmış sahada kontrol pas uygulamalı çift kale gol çalıştılar. Sakaryaspor’un yaptığı antrenmanda eksik ve sakat futbolcu bulunmazken, çalışmanın sonunda Pazar günü oynanan karşılaşmada hafif sakatlıkları görülen futbolculardan Zafer Aydoğdu ile Coşkun Yılmaz sakatlanan yerlerine buz takviyesi yaptırarak antrenmanı sonlandırdılar. Sakaryaspor, Denizli maçının hazırlıklarına Çarşamba günü de yapacağı tek antrenmanla devam edecek. Sakaryaspor’da Darıca maçında kırmızı kart gören Talha Mayhoş forma giyemeyecek.

HABER: Sırrı ŞANLI

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!