Deniz Kolgu’la iğneden ipliğe ne varsa konuştuk

Yeni Sakarya’nın kurduğu kahvaltı sofrasında iğneden ipliğe ne varsa konuştuk

Hedefte sapma yok

Sakaryaspor teknik patronu Önder Deniz Kolgu’yu dün sabah Elegante Restaurant’ta kurduğumuz kahvaltı soframızda ağırladık, enine boyuna Sakaryaspor’u masaya yatırdık

8 YIL SONRA KOLGU

2007’de Hüsnü Özkara’yı kahvaltı soframızda ağırlamıştık, 8 yıl sonra Önder Deniz Kolgu misafirimiz oldu. Yazı İşleri Müdürümüz Arda Aydıntepe, spor müdürümüz Cavit Dereli, spor servisinden arkadaşlarımız Sezgin Ergin, Temel Yürek, İdris Dereli, Ömer Sarıca ve Necdet Dursun dün sabah Elegante Restaurant’ta Sakaryaspor teknik patronu Önder Deniz Kolgu ile buluştu, enine boyuna Sakaryaspor konuşuldu. Kahvaltıya yardımcısı Kerem Barut’la gelen Kolgu “Hedefte sapma yok, bize inananlara sözümüz var, sözümüzde duracağız” dedi.

HOCALARIM SAĞLAM

Kolgu “Zaman zaman işler istediğimiz gibi gitmedi ve eleştirildik. Bu eleştiriler karşısında soğukkanlılığımı koruyup işime bakmayı hocalarım Mustafa Denizli ve Nejat Biyediç’ten öğrendim. Futbolcularıma da söylüyorum, yazılanlara değil, işinize bakın. Her Cuma saat 17.00’de futbolcularıma derim ki, Pazar günü 17.00’ye kadar sorun istemiyorum, sadece oynayacağınız maçı düşünün. Sahada dik duruyoruz, Sakaryaspor’un adına yakışacak kadar cesur oynuyoruz. Bazen netice gelmiyor ancak ezildiğimiz sadece Sultanbeyli maçı oldu” dedi

ADNAN ÖRNEĞİ

Kolgu “Takımda evli olan futbolcu sayısı iki. 200 gibi rakamlar bizi bozar. 131 bin TL’ye oynayan oyuncum yok. En önemlisi golcüm yok, bu yarışın içindeyiz. Hesapta olmayan sakatlıklar yaşadık, kafamda ki 11’le hiç oynayamadım. Geride kalan süreçte Burak Göksel, Arda ve Özgür gibi sözüne güvendiğim ancak sahada yanıldığım oyuncular oldu. Genç oyuncularımıza Adnan’ı örnek gösteriyorum. Diyorum ki gidin bakın ne yiyor, ne içiyor, ne okuyor, nasıl vakit geçiriyor. Aynısını yapın, yolda kalmazsınız”

İKİ RAKİBİMİZ

Kolgu “Hedef direkt çıkmak. Belki play-off’tan çıkacağız ama şampiyon olacağız. Laf olsun diye oyuncu almam, aldırmam. Bu ligde rakibimiz Etimesgut değil, Diyarbekir ile Manisa BŞ. Orhangazi’nin çıkışı sürpriz ancak kalıcı gibi gözükmüyor. Biz Sakaryaspor’uz. Ne kadar eksiğimiz olursa olsun skoru korumuyor, rakibe korku salmak için oynuyoruz. Zaman zaman başaramıyoruz ancak olacak. Ben yolun sonunu iyi görüyorum, şampiyon olacağız”

9 MAÇTA 3 GOL

Kolgu “İç sahada 9 maç oynadık, 6 galibiyet, 3 beraberlik elde ettik, yediğimiz gol sayısı 3. Deplasmanda beş beraberlik çok, bir galibiyet az. Ancak devre arasında yapacağımız nokta transferlerle iç saha başarımızı deplasmanlara da taşıyacağız ve sorun kalmayacak” diyerek 3 saat süren kahvaltıyı bitirdik.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!