DEMİRSPOR U-13’LER İNANILMAZI YAPIYORLAR 5-0

featured

DEMİRSPOR U-13’LER İNANILMAZI YAPIYORLAR 5-0

Sakarya U-13 Liginde şampiyon olarak İlimizi Türkiye U-13 Şampiyonasında başarıyla temsil eden Tüvasaş Demirspor takımımız ilk karşılaşmada aldığı 5-2’lik galibiyetten sonra ikinci karşılaşmasında rakibi Zonguldak Kömürspor U-13 Takımına gol yağdırdı ve grup finaline kalmayı başardı.

İLK YARIDA BİTİRDİLER

Tüvasaş Demirspor U-13 Takımı karşılaşmanın ilk yarısını Yasin Başiş’in hatrick’i ile 3-0 Önde kapattılar. Mavi Lacivertliler maçın ikinci yarısında da Mehmetcan ve Furkan Çetintaş’ın golleri Zonguldak Kömürspor’u 5-0 Yendiler ve Salı günü saat 16.00’da Bolu Karaçayır sahasında Düzce 1907 Takımı ile grup finaline çakacak. Maç sonrasında sevincini futbolcularla paylaşan Demirspor Genel sekreteri Sinan Erol yaptığı açıklamada, biz iyi takımız ama bakıyorum da profesyonel liglerde yer alan güçlü takımların alt yapıları karşısında bu başarıları elde ediyoruz. Bunun önemi diğerlerinden daha da farklı bir gurur kaynağı bizim için. Çocuklarımızı tebrik ederken bu gruptan çıkacağımızı tahmin ediyorum. “ Diye konuştu.

Demirspor U-13

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!