DEMİRSPOR – KARAPÜRÇEK: 3-2

featured

Süper Amatör Lig B Grubu 4’üncü hafta mücadelesinde Demirspor, 2-0 geriye düştüğü Karapürçek karşısında geri dönüşe imza atarak 3-2 kazandı.

Süper Amatör Lig B Grubu 4’üncü hafta mücadelesinde Demirspor, Karapürçek ile Erenlerde karşılaştı. Mücadeleyi Demirspor 3-2 kazandı. Maçta gol perdesini dakika 30’da Erkan açtı ve Karapürçek 1-0 öne geçti. Dakika 35’te sahneye çıkan Arif, Karapürçek’i 2-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Demirspor baskısını arttırdı. Dakika 65’te Furkan, Demirspor adına attığı gol ile farkı 1’e indirdi 2-1. Dakikalar 80’i gösterdiğinde sahneye yine Furkan çıktı ve eşitliği sağladı 2-2. Demirspor bu dakikadan sonra ataklarını iyice sıklaştırdı ve sonuca dakika 90’da oyuna sonradan giren Murat ile ulaştı 3-2. *Ömer SARICA

DEMİRSPOR – KARAPÜRÇEK: 3-2
SAHA: Erenler Suni
HAKEMLER: Levent Gümüşdere** Erdi Öz** Fatih Cuhadar**
DEMİRSPOR: Bilal** Yusuf** Muhammet** Yıldıray** Ethem** (Alican Berk*) Mehmet* Fetullah** Güven** (Kadir*) Furkan* Muhammet Ş.* Ethem Kundo* (Murat**)
ANTRENÖR: Mehmet Ali Çalışkan
KARAPÜRÇEK: Eyüp** Ömer** (Ensar*) Arif* (Fatih*) Ersin* Recep** Erkan** Emre** Muhammet** Aydın** Okan** Fatih**
ANTRENÖR: Ömer İkinci
GOLLER: Dk. 65-80 Furkan Dk. 90 Murat (Demirspor) Dk. 30 Erkan, Dk.35 Arif (Karapürçek)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!