DEMİRSPOR ARİFİYE’Yİ ELİNDEN KAÇIRDI 2-2

featured

DEMİRSPOR ARİFİYE’Yİ ELİNDEN KAÇIRDI 2-2

Arifiye Belediye Spor Kompleksinde oynanan Süper amatör küme müsabakasında lider Arifiyespor zor bir sezon yaşayan Tüvasaş Demirspor karşısında öldü öldü dirildi ve 1 Puana razı oldu. İlk yarısı 0-0 Berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısında goller vardı , ancak her iki takım da alınan beraberlik karşısında üç puanı alamamanın üzüntüsünü yaşadılar., Arifiyespor grup liderliğini zora sokarken, Tüvasaş Demirspor da alınan beraberliğe ve kaçan galibiyete üzüldü. Tüvasaş Demirspor 49. Dakikada Kubilay ve 54. Dakikada Polat’ın golleri ile 2-0 Öne geçti. Maçın 56. Dakikasında Demirspor oyuncusu Volkan topu kehdi kalesine yollayınca Arifiyespor şoku atlattı ve 84. Dakikada Özkan’ın golütyle beraberliği sağladılar.

SAHA : Arifiye Bel. Kompleksi

HAKEMLER . Suat Güz- Zeki Erdem Şen- Hakan Adlı

ARİFİYESPOR : Ersin- Hakan- Bekir- İsmail- ( Mustafa )- Özkan- Aydın- Hamdi- Sedat- ( Tugay )- Özgür- Mehmet- ( Doğukan )-  Oğuz

ANTRENÖR : Osman Gümüştaş

TÜVASAŞ DEMİRSPOR : Tolga- Ömer Hüseyin- Ogün- Fatih Mehmet- Volkan- Samet- Kubilay- Kerem- ( Mustafa )- Abdülkadir- ( Mehmet )- Emre- Niyazi Polat

AHTRENÖR : Ahmet Akkuş

GOLLER : Dk. 49 Kubilay Dk. 54 Niyazi Polat Dk. 56  Volkan Kendi kalesine ( Tüvasaş Demirspor ) Dk. 84 Özkan ( Arifiyespor )

arifye demir img_0047_resized img_0068_resized

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!