Demirspor 2’inci oldu

Demirspor 2’inci oldu

U15 Ligi’nin son karşılaşmasında Sakaryagücü’nü mağlup eden Demirspor Play-Off Grubu’nu 2.sırada bitirdi ve Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Demirspor kupasını almadan stattan ayrıldı

DEMİR GÜÇLÜ ÇIKTI 1-0

15’lerde Türkiye Şampiyonası’na gidecek ikinci takımın adı Sakaryagücünü 1-0 yenen Demirspor oldu. Önceki gün Erenler Atatürk Stadı’nda yapılan mücadelede rakibine oranla daha derli toplu oynayan daha iyi pas yapan Demirspor, kendisini Türkiye şampiyonasına taşıyan golü 30. dakikada Berkay’la buldu. Bu golle şampiyonaya katılmaya hak kazanan Demirspor Erenler’den mutlu ayrılan taraf oldu.

DEMİRSPOR KUPASINI ALMADI

U15’lerde Şampiyon olan Erenlerspor’un ardından ligi 2.sırada bitiren Demirspor maçtan sonra sevinç gösterileri yaptılar ama kupalarını almadan sahadan ayrıldılar. Demirsporlular daha önceki yıllarda Demirspor’un da aynı kategorilerde şampiyon olduğunu ve kupa verilmediğini belirterek bu sezon da kupa almayacaklarını belirtti. Önceki yıllarda verilmeyen kupalara tepki gösteren Demirspor camiası sevinç fotoğrafları sonrası stattan ayrıldı.  (Haber ve Fotoğraflar Rahmi ÇAPA )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!