Demir’i kesen bıçak gibi..

featured

Demir’i kesen bıçak gibi..

Ankara Demirspor maçının ilk yarısı 0-0 bitti, geçen hafta hocaya göre kötü oynadığımız ancak Oğuz Kocabal’ın golüyle 1-0 kazandığımız Eyüpspor maçında Sakaryaspor daha derli topluydu..

İki hafta önce Sakarya’da yaşadığımız Sancaktepe beraberliği sonrası hızlandırılmış turla bakıma sokulan zemin aynı zemin, tribünleri boş bırakan taraftar uyanamadı, Sakaryaspor 84’te Dilaver’in frikik golüyle Ankara Demirspor’u yatağından kaldırdı..

90’da Berk İsmail sıkıntılı günde Sakaryaspor’u 2-0 öne geçirirken ilk kez golle burun buruna kaldığımızda dakikalar 50’yi gösteriyordu, sağbek Ferit ceza sahası içinde buluştuğu topu ortaya çevirmek yerine kaleciye nişanladı..

Maç kazasız belasız 2-0 galibiyetimmizle biterken Ankara Demirspor’un hocası, Şenol Güneş’in kardeşi Bahaddin Güneş faturayı hakeme kesti..

Neymiş efendim, Dilaver’in golle sonuçlanan frikiğini hakem uydurmuş..

Bak bakalım küçük Güneş, havada dönen İlyas mı, yoksa uçan daire mi?

Sonra dedim ki; “Hocam, sahada kaç dakika yattığınızı saydınız mı?”

Soruya Güneş’ten yanıt; “Biz mi yattık?”

Size başarılar hocam!.

Devamında bir komutam edasıyla basın odasına giren İsmail Ertekin’i dinliyoruz, “Kazanmak istediğimiz zaman kazanıyoruz” dedi..

Sanki, galibiyet iştahımıza tavan yaptıran ayrıntının 0-0 biten ilk yarının ardından çıkan oyuncunun Zahit, giren oyuncunun İlyas olması..

İlyas Çakmak gol atamadı ama Berk İsmail baskıdan kurtuldu, bulduğunu attı..

Günün kahramanı Dilaver’in tribünle barışması güzeldi, savaş bitti..

İsmail Ertekin’le çıktığı 7 maça 6 galibiyet sıkıştıran Sakaryaspor önemli bir ayrıntı daha yakaladı, bu takım 6 haftadır kalesinde gol görmüyor..

Kaleci Oğuz yine en rahat maçlarından birini oynadı, sağbek Ferit, solbek Canberk, stoperlerimiz Ümit Yasin ve Berkaycan Demir’i kesen bıçak gibiydi..

Son haftalarda gururla izlediğimiz ve gözü kapalı ezberimize aldığımız Sakaryaspor’un Zahit Fındık, Ferhat Yazgan, Oğuz Kocabal, Serkan Odabaşoğlu ve Dilaver Güçlü’den oluşan başarılı orta sahasında zurnanın zart dediği yere geldik, İnegöl’de Ferhat Yazgan ve Oğuz Kocabal sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek..

İnegöl deplasman ve deplasmanda defansif iki orta saha tribünde..

İsmail Ertekin’e “Hocam, İnegöl’ü size bırakıyoruz, ne de olsa eski takımınız” dedim, “Keşke ben oynasam ama oyuncularımda ne yapacağını biliyor, elimizden geleni yapacağız” dedi, buruk ayrıldık..

Bu burukluk orta sahada ki kırıklık!.

Toparlayacak olursak; Sakaryaspor iki haftadır içerde dışarda oynamadan üç üç topluyor, oynamaya başladığında beş beş atacak, yine 3 alacağız ama gönüller gole doyacak, sağolasın Sakaryaspor, tebrikler Ertekin..

SANTRA HARİCİ

Yolu doğru olanın

Yükü ağır olur

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!