DEĞİŞİM HAFTASI   

featured

DEĞİŞİM HAFTASI   

Dört haftadır galibiyet alamayan

Karasuspor’da Cumhur Özkurt’un istifası sonrası ne değişti de bu hafta Bursa Kestel Belediyespor karşısında farklı galibiyet alındı açıkçası şahsım olarak şaşkınlığım var bu duruma. Belli ki bizlerin bilmediği takım içinde Cumhur hoca öncesi bir istemezlik bir durum varmış ki.  Bu hafta farklı skor birazda iyi futbol vardı sahada aksini düşünmek bile geçmiyor aklımdan.  Çünkü aynı durum bu hafta Sakaryaspor’un teknik direktörü sevgili Osman Özdemir’in başından da böyle bir durum geçti.  Futbol nankör bir meslek iyi olduğunuzda herkes için on numarasınızdır kötü gidişatta ise tek hedef olursunuz evet doğru fazla söze gerek yok.

Gelelim bu haftaki maça iyi futbol ardından farklı bir galibiyet anasının ak sütü gibi üç puan alındı.  Şöyle geçmiş maçlara bir baktığımızda Başiskele Doğantepe maçı, Beylerbeyi maçında alınan mağlubiyetler ardından.  Beylikdüzü ve Derincespor beraberlikleri sonrası ardından gelen istifa. Hemen akabinde alınan farklı galibiyet düşündürücü olsa bile önemli olan Karasuspor’un galibiyeti. Haftaya oynayacağımız Sakarya derbisi olan Sapanca Gençlik maçı mutlak kazanılması gereken bir maç diye düşünüyorum. Bu hafta oynadığımız futbolu oynar isek galibiyet kaçınılmaz diye düşünüyorum.  Bu kapasite var siz futbolcu kardeşlerimde Derince maçında kırmızı kart gören Ruhi’nin tek maçlık cezası bitiyor o kardeşimizde ayrı bir güç katacak takıma umarım galibiyet ile dönülür.  Sakarya derbisinde şimdiden başarılar diliyorum.

Kuzeyi Süper amatör kümede temsil eden üç takımızda haftayı galibiyetle kapatmaları bölgemiz için sevindirici oldu. Karsu Güvenspor ile Kocaalispor gruplarında play off maçlarına rahat kalacağını tahmin ediyorum. Tabii olağan üstü durumlar olmayıp işlerin rayında gittiğini varsayarak bunu söylüyorum. Yalıspor ise kümede kalmak için var gücünü ortaya koyacağını tahmin ediyorum.

Bir hoca değişikliği de Sakaryasporda oldu Osman Özdemir’in görevine yönetim kurulunca verildi. İyimi oldu kötümü oldu bunu ilerleyen zamanda göreceğiz. Ama şunu iyi biliyorum ki Sakaryaspor disiplin olarak ve arkadaşlık olarak çok uzaklardaydı. Alınan neticelerde bunlarında katkısı olduğunu düşünüyorum. İnşallah takımımıza fayda ve yeni bir dinamik gelirde arzuladığımız sonuçları alırız. Kalın sağlıcakla..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!