Dart yarışmasında Sakarya’ya birinciliği getirdiler..

featured

Dart yarışmasında Sakarya’ya birinciliği getirdiler..

Okul Sporları Liseler Arası Dart Yarışmasında  Sakarya İlini temsil eden Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç  Kızlarda 16 İl arasında ki karşılaşmalarda  namaglup olarak Sakarya’ya birinciliği getirdiler ve Sakarya’yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler..

Sakarya’yı temsilen Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2-4 Mayıs’ta Bilecik’te düzenlenen Okul Sporları Liseler Arası Dart Grup Birinciliği Yarışmalarında Genç Kızlar namaglup birinci oldular.

Marmara bölgesinden 16 İlin katıldığı yarışmalarda Genç Kızlar Kategorisinde Sakarya’yı  temsilen Rabia Turna,Melike Köse, Seda Nur İri ve Seda İzer den oluşan takımla mücadele eden Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaşmalar sonunda yenilgisiz birinciliği elde ederek Dart Bölge Şampiyonu olurken Sakarya’yı ve Pamukova’yı gururlandırdılar.

Beden eğitimi öğretmeni Taylan Güngören’in çalıştırdığı Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar kategorisinde elde ettiği bu başarı ile  2-3 Haziran 2016 da Isparta İlinde düzenlenecek Türkiye  Liseler Arası Dart Şampiyonasında Sakarya’yı temsil etmeye hak kazandı.

Elde edilen başarılarından dolayı  Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Osman Aydın öğrencileri ve Dart takımı çalıştırıcısı beden eğitimi öğretmeni Taylan Güngören’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!