Dart Şampiyonlarından Başkan Kesere teşekkür plaketi..

featured

Dart Şampiyonlarından Başkan Kesere teşekkür plaketi..

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Marmara Bölgesi Şampiyonu olan Dart Takımı Belediye Başkanı Cevat Keser’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip plaket verdi.

Okul Sporları Liseler Arası Dart Yarışmasında Genç Kızlarda Dart Bölge Şampiyonu olarak Sakarya’ya birinciliği getiren ve  2-3 Haziran 2016 da Isparta İlinde düzenlenecek Türkiye  Liseler Arası Dart Şampiyonasında Sakarya’yı temsil etmeye hak kazanan  Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dart Takımı  ve Okul Müdürü Osman Aydın, Beden Eğitimi Öğretmeni Taylan Güngören ve Sporcu öğrenciler ile birlikte Pamukova Belediye Başkanı  Cevat Keser’i makamında ziyaret ettiler.

 

Desteklerinden dolayı teşekkür edip plaket verdiler..

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Osman Aydın,  Başkan Cevat Keser’e okullarda gerçekleştirilen tüm sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde sunmuş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket  takdim etti.

 

Başkan Keser den Dart Salonu sözü..

Başkan Cevat Keser ise okulların fiziki ihtiyaçlarına ve öğrencilerin eğitimlerine her daim katkı sunacaklarını ve bundan dolayı da çok mutlu olduklarını ifade ederek Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dart Takımını, Okul Müdürü Osman Aydın’ı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Taylan Güngören’i elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti. Başkan Keser ayrıca şampiyon dart takımı öğrencilerinin okullarına dart salonu isteklerini olumlu karşılayıp, Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Dart Salonu yapacaklarının sözünü verdi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!