Dart elemlerinde  Pamukova rüzgarı esti..

Dart elemlerinde  Pamukova rüzgarı esti..

Sakarya Okul Sporları Dart elemelerinde Pamukova rüzgarı esti.  Ellemelerde 3 birincilik, 2 ikincilik, 1 dördüncülük alan sporcularımız Bolu da yapılacak Bölge elemlerinde Pamukova’yı temsil edecekler..

10-14 Aralık 2018 tarihleri arasında Adapazarı Agora AVM sponsorluğunda Agora AVM de düzenlenen Sakarya Okul Sporları Dart elemelerine , Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un ilk oku atmasıyla start verildi.

Elemelere Gençlerde 54, Yıldızlarda ise 53 takım katıldı. Bu yıl İl elemelerinde üç birincilik, 2 ikincilik  ve 1 dördüncülük elde eden ilçemiz okulları dartta büyük başarı elde etti.

Yıldız ve Genç kategorilerinde toplam 11 takımla katıldığımız müsabakada, Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkeklerde İl 1.si ve Genç Kızlarda İl 2.si oldu.

Yıldız Erkeklerde Pamukova İmam Hatip Ortaokulu İl 1.si olurken Yenice Ortaokulu ise Yıldız Kızlarda İl 1.si oldu.

Fathanım Ortaokulu Yıldız erkeklerde İl 2.si olurken Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi ise Genç Erkeklerde İl dördüncüsü oldu.

Bu sonuçlarla Pamukova Dart ta bu yılda il elemelerine damgasını vurdu. Önümüzdeki günlerde Bolu’da yapılacak olan Bölge Elemelerine Pamukova dan  beş takım Sakarya’yı temsil edecektir.

Dereceye giren sporcuları İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir ve Okul Müdürleri tebrik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, “ İlçemizi gururlandıran Sporcularımıza ve sporcularımızı çalıştıran antrenör öğretmenlerimize başarılarından dolayı teşekkür ediyor, bölge elemelerinde ve Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyoruz. Takımlarımıza ulaşım konusunda destek olan Pamukova Belediyesine de ayrıca teşekkür ederiz. “ dedi.

 

Sakarya okul sporlarının düzenlemiş olduğu il geneli dart yarışmasında yıldızlar ve gençler kategorisinde Pamukova okulları büyük basari elde etti. Yıldız erkekler kategorisinde FatmahanIm il 2. Si olarak bölge şampiyonasına gitmeye hak kazanan 3. Takim oldu.GENCLER Dart yarışmasında ise Pamukova MTAL erkeklerde il şampiyonu olurken kızlarda ise il 2. Si olarak bölge şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.

Şubat ayında yapılacak bölge şampiyonası maçlarında Pamukova okullarımıza basarılar dileriz…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!