DARICA’YA HAZIRLANIYORUZ

featured

DARICA’YA HAZIRLANIYORUZ

Sakaryaspor, Darıca maçı için geri sayıma başladı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz zorlu deplasmandan 3 puanla döneceğine inanıyor  Ligde 3 maçtır oynadığı karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan temsilcimiz Sakaryaspor, ligin 25. haftasında deplasmanda Darıca Belediye ile oynayacağı zorlu müsabakadan da 3 puanla ayrılarak üzerindeki rakibine darbe vurmayı planlıyor.

TAKTİK AĞIRLIKLI ÇALIŞMALAR

Spor Toto 3. Ligin 25’nci haftasında  05-03-2017  Pazar günü deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile zorlu bir müsabakaya çıkacak olan temsilcimiz Sakaryaspor, bu maçın hazırlıkları sürüyor. Yeşil-siyahlı ekibimiz dün Rüstemler Tesisleri’nde tek idman yaptı. Gerçekleştirilen antrenmanda taktik ağırlıklı çalışmalar yapan ekibimizde moraller oldukça iyi durumda. Ligde oynadığı son 3 mücadeleden 9 puan çıkarmayı başaran temsilcimiz Sakaryaspor’da hedef Darıca karşılaşmasında da bu yükselişe devam etmek. Takımın hafta boyunca gerçekleştirdiği idmanlarda hırs, mücadele ve azim yüksek olurken, futbolcular Darıca Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılarak yola emin adımlarla devam etmek istiyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!