DARICA MAÇINDA YARA SARACAKLAR

featured

ÇIKIŞ ARIYORLAR !

Başkan İsmail Gürses ile Sportif Direktör Özcan Kızıltan, Kızıltan ile İsmail Cem Cambaz uzun süreli görüşmelerde fikir alış verişinde bulunurken genç hoca ise yapılan idman öncesi futbolcularla sıcak temasa geçti ve deyim yerindeyse sorunu çözme adına kriz masası kuruldu.

7 HAFTADA KAYIP 8 PUAN

Son iki deplasmandan puansız dönen ve 7 haftada 8 puan kaybeden Sakaryaspor’da moraller oldukça bozuk. Darıca Gençlerbirliği maçı öncesi yaşanan kötü gidişata dur demek isteyen Yeşil-Siyahlı yönetim ise neredeyse Rüstemlerde kamp kurdu ve takıma moral aşılamaya çalışıyor. Hafta başından beri idmanlara gelen Başkan İsmail Gürses ve ekibi teknik heyet ve oyuncularla toplantı üzerine toplantı yapıyor.

DARICA MAÇINDA YARA SARACAKLAR

Lig’de son iki maçtan mağlubiyetle ayrılan Sakaryaspor, Cumartesi günü oynanacak olan Darıca maçıyla yara saracak. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı ekibimizde tek hedef galibiyet olarak belirlendi

DARICA’YA ŞANS VERMİYORLAR

Şampiyonluk yolunda oynadığı kötü futbol ve üst üste aldığı iki mağlubiyetle taraftarlarını üzen Sakaryaspor, Darıca maçıyla ligde yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift idman ile sürdüren Sakaryaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. Darıca maçıyla çıkışa geçeceklerine inanan futbolcular antrenmanlarda hırslı ve istekli tavırlarıyla tam not alıyor. Sakaryaspor’da cezalı olan Ferhat, Darıca maçında forma giyemeyecek. Payas ve Elaziz mağlubiyetlerini telafi edeceklerinin sözünü veren futbolcular. Darıca’ya hiç şans vermiyor.

hocalar idman-1 idman-2 idman-3 idman-4

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!