Dağ Bisikleti için Dev buluşma

featured

Dağ Bisikleti için Dev buluşma

14 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası organizasyonunun ve 2020 UCI Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası’nın tanıtım lansmanı Sen Otel’de yapıldı.

Sakarya’da 14 Mayıs 2017’de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası organizasyonu ve 2020 UCI Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası’nın tanıtımına Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Vali Yardımcısı M.Fatih Çiçekli, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ , Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk , Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı İrfan Çelik , sponsor firmalar , bisikletçiler ve davetliler katıldı.

Slayt gösterisi ile MTB Cup’ta yarışacak Zeki Kaygısız ve Deniz Deniz’in tanıtımının ardından Bisiklet eski milli takım antrenörlerinden Aziz Sırnaç , Bisiklet sporu ve ilimizde yapılacak olan MTB Cup 2017, 2018, 2019  ve 2020 UCI Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası hakkında bilgiler verdi.

Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası organizasyonunun ve 2020 UCI Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası’nın tanıtımında Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı , Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş , bisiklet hakkında kısa bir konuşma yaptılar.

2020’den önce her yıl Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası yapılacak. C1 olarak adlandırılan en üst sınıfta yapılacak olan Bu organizasyon Türkiye’nin canlı yayın yapılan tek dağ bisikleti organizasyonu olması , sebebiyle en elit organizasyonu konumunda bulunuyor. 2017 yılındaki kupa organizasyonu 14 Mayıs 2017’de Sakarya Üniversitesi’nde bulunan alanda TRT Spor’un canlı yayınıyla gerçekleştirilecek. Ayrıca www.redbull.com aracılığıyla tüm dünyaya ulaştırılacak. Organizasyonda  20’e yakın yabancı sporcu olmak üzere , toplam 250 sporcu ve 10 bine yakın izleyicinin de yarışları takip etmesini bekleniyor.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!