Cumhur Genç ; ADAY OLMAYACAĞIZ”

featured

Cumhur Genç ; ADAY OLMAYACAĞIZ”

Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç bugün düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Genç; ”Bu mali tablo ile biz altından kalkamayız. Aday olmayacağımızı Ekrem Başkanımıza ilettim şimdi yine söylüyorum” dedi.

Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç bugün düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Genç; ”Bu mali tablo ile biz altından kalkamayız. Aday olmayacağımızı Ekrem Başkanımıza ilettim şimdi yine söylüyorum” dedi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç ve ekibi basın toplantısı düzenledi. Yeni Atatürk Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Cumhur Genç aday olmayacağını açıkladı.

“KONGREDE OLMAYACAĞIZ”

Genç; “Talihsiz bir sene yaşadık. Bugüne kadar olmayan olaylar bu sene oldu. Bu saatten sonra ne olur.. Ben mali tabloyu Ekrem Başkana da verdim. 2-3 tane seçenek var hangi yoldan gidecekse. Ya Büyükşehir Belediyesi olarak bu sorumluluğun altına girilecek yani spor bu şehrin en büyük markası sahip çıkmıyorum diye bir lüks yok. Direk hedefe gidecek bir kadro yapacaktık, baktık bizim gücümüz bugünkü ekonomik şartlarda, bu şehrin durumunda bu işin altında kalırız, mahcup olduktan sonra da girmenin bir anlamı yok. Bu yüzden arkadaşlarımızla tekrardan konuştuk, değerlendirdik biz bu kongrede olmayacağız. Şu anki şartlarda öyle gözüküyor.” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!