COŞKUN’UN UNUTAMADIĞI ANLAR

featured

COŞKUN’UN UNUTAMADIĞI ANLAR

Sakaryaspor’a devre arasında gelen ve final maçında şampiyonluğu getiren golleri kaydeden Coşkun Yılmaz, ömür boyu unutamayacağı bir şampiyonluk yaşadığını söyledi. Coşkun Yılmaz, “Kariyerimde 4’ncü şampiyonluğum Ancak Sakaryaspor’da yaşadığım bu şampiyonluğu ömür boyu unutmayacağım. Mükemmel bir taraftarımız var. Camia olarak bu şampiyonluğu hak ettik. Sakaryaspor gibi büyük bir camianın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu sezon hedefe ulaşıldı. İnşallah yeni sezonda da aynı başarı devam edecektir. Bizlere destek olan ve şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Sakaryaspor’da sözleşmesi sona eren Coşkun Yılmaz yeni sezonda da yeşil-siyahlı formayı giymek istediğini söyledi. Coşkun Yılmaz, “Gelecek sezonla ilgili henüz bir görüşmemiz olmadı. Önümüzdeki hafta yönetimle bir görüşmem olacak. Ancak Sakarya’yı çok sevdim. Böyle bir camiada futbol hayatımı sürdürmek istiyorum. Sakaryaspor’da mutluyum. Şartlar oluşmaz devam etmesem bile Tatanga olarak Sakaryaspor’un yanında olacağım.Bende bundan sonra bir Tatanga’yım” dedi. Coşkun Yılmaz, yeşil-siyahlı forma ile yarım sezonda 12 gol attı. Final maçında 2 gol atan Coşkun, şampiyonluk gollerini attığı için ayrı bir mutluluk yaşadığını da sözlerine ekledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!