Coşkun Coşturdu

featured

Coşkun Coşturdu

Sakaryaspor  geriye düştüğü maçın içinden Çoşkunun muhteşem ayak ve kafa vuruşları eşliğinde yıllardır hedeflediği ,diriliş için daha yüksekelere tırmanmak adına önüne koyduğu TFF 2 lig hedefine İsmail Gürses Başkanlığında ,Osman Özdemirin teknik sorumluluğunda ulaştı. Olimpiyattaki macın futbol hikayesi içinde ilk yarıda Diyarbekirin ,ikinci yarıda Sakaryasporun daha iyi işler yaptığını dillendirmek gerek.

Ancak goller uzatmalarda geldi. Önce Diyarbekir, sonra Sakaryaspor devreye girdi. Sakaryaspor adına oyunun dönüş hamlesinin içinde atılan goller kadar kulubenin oyıuna mudahalesine çok yerindeydi. Alptuğun cıkıp Ferhatın girmesi,verimsiz Ercağın çıkıp Enesin girmesi Sakaryasporu ofansif anlamda daha hareketli, hale getirdi. Geriye düştümüz macın içinden yaşama dönüş  anında Ferhat,Fikret verkacında golcüyle buluşan pozisyondan Coşkunla  golün gelmesi Sakaryasporu hayata bağladı. Sakaryaspor kazanırken Olimpiyatta Diyarbekirin ipini çeken tüm pozisyonlarda Coşkun vardı. Ağlara giden iki gol ,rakipin on kişi kalması onun eseriydi. Özetle Olimpiyattaki geriye dönüşün içindeki futbol hikayesindeki mutluluktan herkese pay uzatmak gerek. Gurbette bir Erdoğan Arıkanı ,bir Oktay Sarıyı dinleyerek maçın heyecanı içinde bir oradan bir buraya koşarak tur attığım  ,karamsarlığın gurbet kabusu gibi içime cöreklendiği günün içinden yeni stada taşınan TFF 2 lig Sakaryama hayırlı olsun. Buişe baş koyanları kutlayarak futbol topunu yeni hedeflerin peşine takılması dileği ile yeni stada postalıyorum.  Ağlıyorum ,gözyaşı döküyorum. Ama bu sefer sevinç gözyaşları gurbette futbol gönlümle buluştu. Oh be en nihayet 3 lig kabusu bitti be.. Bu maçın hikayesinin bir bölümünü Salı Sofrasına bırakarak sizi TFF 2 lig çoşkusuyla baş başa bırakıyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!