ÇOK GÜZEL OLDU 3-0

featured

ÇOK GÜZEL OLDU 3-0

Sakaryaspor Sakarya Atatürk Stadında oynadığı ilk karşılaşmada Adliyespor takımını konuk etti. Yeşil siyahlılar seyirciyi de arkalarına alarak golleri peşi peşine sıralayınca hem futbolcularda, hem de taraftarlarda mutluluk yaşandı. Maçın başından itibaren oyunun kontrolünü eline alan Sakaryaspor maçın ilk yarısında iki gol buldu. Maçın ikinci yarısında da üstün bir futbol sergileyen yeşil siyahlılar Ferhat’ın golü ile farkı üçe çıkartırken, ardından daha birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı.

İLK YARIDA İKİ GOL GELDİ

Maçın henüz yedinci dakikasında Enes’in bir ara topunda rakip oyuncu Necmi ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Golden sonra bastıran yeşil siyahlılar bunun semeresini 27. Dakikada gördüler. Bu dakikada gelişen bir Sakaryaspor atağında bu defa Hakan topu kesti, kale önü karıştı topa en son dokunan Murat Hacıoğlu Sakaryaspor’u 2-0 Öne geçiren golü attı. Maçın 42. Dakikada Adliyespor’dan Emre Hakan’a arkadan yaptığı müdahale sonunda 2. Sarı karttan oyun harici oldu. İlk yarı Sakaryaspor’un 2-0 Üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında yine üstün oynayan Sakaryaspodr atak üstüne atak tazeledi. Maçın 53. Dakikasında Ferhat Yazgan farkı üçe çıkartan golü attı ve Sakaryaspor 3-0 Öne geçti. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor ilk karşılaşmasında güçlü rakibini 30 Mağlup ederek ligde şampiyonluğa oynayan takım görüntüsünü verdi.(sırrı şanlı)

 

STAD: Sakarya Atatürk Stadı

HAKEMLER : Sezer Yalçın*** Tunay Ateş** Mehmet Can Küçük***

SAKARYASPOR A.Ş :  Ozan*** Canberk*** Zafer*** Serdar*** Hakan*** Murat*** Enes*** Ferhat***( Abdülkadir Dk. 68 ) Fikret*** Aytaç*** Talha***

TEKNİK DİREKTÖR ; İsmail Cem Cambaz

ADLİYESPOR ; Muhammet Rıza** İbrahim** Kadir** Murat* Salih** Osman Dk.62) Salih Sarıkaya **’(M. Kaan 56 ) Ferdi** Fatih** Enes** Necmi** Emre ‘ K.K )

GOLLER ; Dk. 7 Necmi Kendi kalesine ( Adliyespor ) Dk. 27 Murat Hacıoğlu Dk. 53 Ferhat ( Sakaryaspor )

ankara adliyespor (1) IMG_4141 IMG_4143 IMG_4147 IMG_4152 IMG_4157 IMG_4159 IMG_4168 IMG_4175 IMG_4211 IMG_4309 IMG_4394 IMG_4395 sakarya (1) sakarya (2) sakarya (3) sakarya (4) sakarya (5) sakarya (6) sakaryaspor (1)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!