ÇOK GÜZEL OLDU 2-0

featured

ÇOK GÜZEL OLDU 2-0

Spor Toto 3. lig 3. Grupta haftanın en önemli karşılaşmasında Sakaryaspor, evinde lider Orhangazispor’u konuk etti. Sakarya Atatürk Stadında oynanan ve seyirci rekorunun kırıldığı maçta Sakaryaspor lider Orhangazispor’u ikinci yarıda Abdülkadir’in kaydettiği gollerle 2-0 Yendi.

KAÇAN PENALTI VE GELEN GOLLER VARDI

Maçın ilk bölümlerinde ataklarda zorlanan Sakaryaspor,, karşı tarafta ise Sakaryaspor kalesine sık sık gelmeye çalışan bir Orhangazispor vardı ama Sakaryaspor zaman zaman tehlikeli olurken bir de üstüne üstlük  Murat Hacıoğlu’nun ayağından  penaltı kaçırdı İlk yarıda gol olmazken maçın ikinci yarısında Sakaryaspor üstünlüğünü gösterdi ve sahneye Abdülkadir çıktı ikinci yarının hemen başında ve maçın son dakikalarında rakip filelere gönderdiği gollerle Sakarya Atatürk Stadına gelen binlerce seyirciye bayram havası yaşattı.Maç sonrası ise görülmeye değerdi. Tribünlere çağırılan futbolculardan sonra Tuncay şanlı da tribünlere çağrıldı ve taraftarların isteği üzerine üçlü çektirdi.

İLK YARIDA GOL YOK

Maçın ilk yarısında Sakaryaspor oyuna fazla bir ağırlık koyamazken zaman zaman ataklar yaptı. Bunlardan birinde maçın 28. Dakikasında sahanın en iyilerinden Erçağ sağdan ceza alanına girerken düşürüldü. Maçın hakemi tereddütsüz bir şekilde penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Murat Hacıoğlu topu kaleciye teslimi etti. İlk yarı golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısı başladığında henüz 47. Dakikada Erçağ yine sağdan girdi ve topu Abdülkadir’e aktardı. Abdülkadir de topu şık bir vuruşla rakip ağlara gönderdi ve Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Orhangazispor golden sonra Sakaryaspor kalesine yüklenmeye başladı ve zaman zaman da tehlikeli olurken kaleci Ozan bir pozisyonda topu güçlükle kornere çelmeyi başardı. Maçın 88. Dakikasında yiNe Abdülkadir boş bir pozisyonda topla buluştu ve Sakaryaspor’u 2-0 Öne geçiren golü kaydetti. Oynanmamış 5 Dakikada dta başka gol olmayınca Sakaryaspor, bu galibiyetle Orhangazispor ile arasındaki 4 Puan farkını bire indirmiş oldu.Burhan UĞUR

MAÇIN KÜNYESİ

STAD: Sakarya Atatürk Stadı

HAKEMLER:  Levent Aktan*** Özmen Atalay***Erdinç Kırıcı***

Stad: Sakarya Atatürk Stadı

SAKARYASPOR: Ozan *** Zafer Aydoğdu,***Abdülkadir *** Serdar Ümit ** Murat *** Ferhat** Fikret *** Talha ** Ahmet ** Burak ***

TEKNİK DİREKTÖR: Tuncay Şanlı

ORHANGAZİSPOR: Mehmet *** Uğur Erdem ** Yasin ** Mehmet ** Umut**Gökhan *** Murat *** Mehmet ** Ceyhun ** Mehmet ***, Ercan Karaca**

TEKNİK DİREKTÖR: Tuğrul Metin

SARI KARTLAR:  Ceyhun Yazar ’30 (Orhangazispor), Yasin Elmas ’53 (Orhangazispor)

KIRMIZI KART : 72 Ceyhun ( Orhangazispor )

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk11: Sakaryaspor ataklarında etkisiz kalırken Orhangazispor’un ara ara ataklarıyla maç devam ediyor.

Dk13: Sol kanatta yapılan faulde Serdar Ümit Deniz yerde kaldı fakat hakem tartışmalı pozisyonunda düdük çalmadı ardından orta sahaya gelen topu Sakaryaspor defansı durdurdu.

Dk15:Sağ kanatta Murat Hacıoğlu’nun ortasında seken topla Erçağ buluştu ceza sahası dışına Ferhat Yazgan’ın önüne bıraktı Ferhat’ın gelişine şutunda top direğe çarpıp dışarı çıktı.

.Dk16:Sağ kanattan kullanılan kornerde gelen topa Abdülkadir kafa vurdu top direkten döndü. Dönen topla buluşan Zafer Aydoğdu az farkla topu dışarı yolladı.

Dk25: Orta sahadan Orhangazi ceza sahasına gelen top iki Sakaryaspor’lu oyuncunun önünden geçti ikisi de topa dokunamadı.

Dk26: Orhangazispor’da Umut Pusat ceza sahasının dışından ayağının dışıyla sert vurdu az farkla top dışarı gitti.

Dk.30:Ceza sahasına girerken Erçağ Evirgen’i Ceyhun yere düşürdü ve sarı kart gördü .Hakem penaltı düdüğünü çaldı.

Dk.31. Murat Hacıoğlu penatıyı kullandı fakat plase şutunda kaleci topu kornere çeldi. Gol kaçtı.

Dk47: Cezasa hasının dışından serbest vuruş kullanan Murat Hacıoğlu’nun topu ceza sahasında savunmadan sekti. İki Sakaryaspor’lu oyuncunun altı pasta önüne düşen topu Abdülkadir Akyıldız yerden ağlara gönderdi.

Dk.51: Orhangazide Mehmet Kılıç çıkıyor Murat Tan giriyor

Dk.56: Orhangazi maçta dengeyi sağlamak için Sakaryaspor yarı alanında baskı kurmaya çalışıyor.Topu bırakmayan sakaryaspor savunmasına karşı orhangazi oyuncuları sert oynayarak topa hakim olmaya çalışıyor.

Dk.72 : Orhangazi de Ceyhun Yazar ikinci sarıdan kırmızı görerek oyundan atıldı.

Dk.78: Sakaryasporda  Oyundan Murat Hacıoğlu çıkıyor Ceyhun Yelkenci oyuna dahil oluyor.

Dk.88: Son dakikalarda Abdülkadir Akyıldız Durumu 2-0

img_9135 img_9150canberk img_8908 img_8919 img_8926 img_8956 img_8957 img_8958 img_9000 img_9014 img_9017 img_9023 img_9054 img_9077 img_9136 img_9180 img_9181 img_9185 sakaryaspor-ens-1 sakaryaspor-ens-2 sakaryaspor-ens-3 sakaryaspor-ens-4 sakaryaspor-ens-5 serdar talha

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!