Cimnastikte Anadolu’nun Yıldızları

featured

Cimnastikte Anadolu’nun Yıldızları

Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Grup müsabakaları ödül töreni ile sona erdi. Erkekler ve Kızlarda Kocaeli İl Karması Grup birincisi oldu. Sakarya İl Karması erkeklerde dördüncü , kızlarda ise beşinci olarak gruptan çıkmayı başardı.

Rüstemler Necmi Uztürk Spor Salonunda düzenlenen müsabakalar nefesleri kesti. 10 İlden, 50 kız , 28 erkek sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Grup müsabakalarında erkekler ve kızlarda ilk altı sırayı alan İller bir üst tura yükseldi.

Erkekler ve kızlarda Kocaeli İl Karması şampiyon olurken, Bursa İl Karması ikinci oldu. Kızlarda İstanbul Anadolu yakası üçüncü, İstanbul Avrupa Yakası dördüncü olurken, Sakarya İl Karması beşinci, Balıkesir İl Karması altıncı oldu.  Erkeklerde İstanbul Avrupa yakası üçüncü, Sakarya dördüncü, Balıkesir beşinci, Yalova ise altıncı oldu.

Ferdi Sıralamada ise Kızlarda Bursa İlinden Beril Kocaosmanoğlu birinc,Buse Duru Arslan dördüncü,  Kocaeli İlinden Deniz Babadağ ikinci, Rana Utku ise üçüncü oldu. Erkeklerde Bursa İlinden Furkan Ezen birinci, Kocaeli İlinden Furkan Akdeniz ikinci, Tuna Alaydın üçüncü, Süleyman Atabay ise dördüncü oldu.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Acar, Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Salman’ın yakından takip ettiği müsabakalar sonunda başarılı olan ekipler ödüllerine kavuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!