CEM CANBAZ HIZLI BAŞLADI

featured

CEM CANBAZ HIZLI BAŞLADI

İsmail Gürses yönetimi ile prensipte anlaşan İsmail Cem Canbaz daha gelmeden transferlere başladı. Cem Canbaz’ın görüştüğü ve Sakaryaspor’a gelmek isteyen futbolcuların listesini ele geçirmeyi başardık. Teknik Sorumlu İsmail Cem Canbaz görüştüğü futbolcularla prensipte anlaştığı ve bunların iki tanesinin  mutlaka Sakaryaspor’a gelmek istedikleri alınan bilgiler arasında yer alıyor.

İŞTE TRANSFER LİSTESİ :

HAKAN HAKMAN ( forvet oyuncusu )

Kızılcabölükspor’da forvet oyuncusu. 1989 Doğumlu ve kulübünden 7.500 tl karşılığında serbest kalabilecek.

MEHMET DOĞAN ( Kaleci )

Yine Kızılcabölükspor’un başarılı kalecisi. Bu futbolcu da 1988 Doğumlu ve 10.000 TL Karşılığında serbest kalacak.

CİHAN ŞENTÜRK ( Kaleci )

Mehmet Doğan’ın transferi gerçekleşmezse bu defa Niğdespor kalecisi Cihan Şentürk ile anlaşma yapılacak. Cihan Şentürk Niğdespor’da 34 Maç oynamış1988 Doğumlu ve şu anda serbest.

Zihni AYDIN ( Stoper-Libero )

Düzcespor’un sağbeki Zihni Aydın yeni Teknik sorumlu Cem Canbaz’la görüşmüş olup, Sakaryaspor’a gelmek istediğini söylemiş. Zihni’nin bonservisi de elinde bulunuyor.

GÖKHAN AKILLI ( Libero-Stoper. ) Ayriyeten Boluspor’dan Zonguldak Kömürspor’a kiralık verilen 1995 Doğumlu Gökhan Akıllı 10.000TL bonservis ücreti karşılığında serbest kalacak.

KERİM BÖLÜK ( Stoper ) Aslen Sakarya’lı olan Kerim Bölük Kızılcabölük takımında 28 Karşılaşmada takımdaki yerini aldı. Kerim’in bonservisi de elinde bulunuyor.

toplu transfer

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!