ÇELİKEL’E ÖZEL ZİYARET

featured

ÇELİKEL’E ÖZEL ZİYARET

Türkiye Şampiyonasına damga vuran Özel Sporcular, antrenörleri ile birlikte Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.

ÖZEL SPORCULARLA TEK TEK İLGİLENDİ

Özel Sporcular ile yakından ilgilenen Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , sporculara Antalya’da yapılacak olan Kulüpler Bölge şampiyonasında başarılar diledi.  Sporcuların Beden Eğitimi Öğretmeni Serdal Ağaç ve Nilüfer Özen Aslantepe , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e , sporculara yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.  Şehit Ali Borinli Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi okulu sporcuları , Aksaray’da yapılan Özel Sporcular Okullar arası Atletizm Türkiye Şampiyonasında başarılı oldular.  Cengiz Aydın mental 100 metre erkeklerde 12.35’lik derecesi ile Türkiye 1., uzun atlamada 5.02’lik derecesi ile Türkiye 4. Oldu.  Okan Yılmaz mental genç erkekler gülle atmada 9.84’lük derecesi ile Türkiye 1. Oldu. Sercan Yegit ise ; mental genç erkekler 400 metrede 1.03.22’lik derecesi ise Türkiye 7. Oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!