Çelikel , Kuzeydeki tesisleri gezdi

featured

Çelikel , Kuzeydeki tesisleri gezdi

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Karasu ve Kocaali ilçesindeki spor tesislerini gezerek yerinde incelemelerde bulundu.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel önce , Kocaali İlçe Spor Müdürü Ramazan Doğanay ile birlikte Kocaali Sentetik Sahasını gezdi.  Çelikel ; 2013 yılında hizmete açılan 400 seyirci kapasiteli olan Kocaali Sentetik Zeminli Futbol Sahanın yanına 22 yatak kapasiteli, soyunma odaları bulunan, hakem ve sosyal donatıları bulunan tesisi inceledi. Tesisten kuzey bölgesi takımlarının yanı sıra , burada kamp yapmak isteyenler faydanabilecek.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ardından Karasu’daki tesisleri Karasu İlçe Spor Müdürü Kemal Ataç ile birlikte gezdi. Çelikel, 2014 yılında 500 seyirci kapasiteli hizmete açılan Karasu Sentetik Zeminli Futbol Sahası ve tesiste yapılan bakım, onarım çalışmalarını inceledi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel , Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam’ı ziyaret ederek,  bilgi alış-verişinde bulundu. Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in kendisini ziyaretinden dolayı memnun olduğunu söyleyerek, Kaymakamlık olarak, her türlü desteği vereceklerini ve ilçedeki gençlerin en iyi şekilde spor yapmaları için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!