Çelikel, Dünya Üçüncülerini Ağırladı

Çelikel, Dünya Üçüncülerini Ağırladı

 

İtalya’daki Kick Boks Dünya Kupası’ndan üçüncülükle ayrılan Milli Sporcular , Antrenörler Serkan Yılmazer , Seydi Gökpınar ve Kick Boks İl Temsilcisi Hayri Ad ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.

14-18 Haziran 2018 tarihleri arasında İtalya’ nın Rimini şehrinde düzenlenen Kick Boks Dünya Kupası’ nda Milli Takımımız 2 Altın, 1 Gümüş ve 7 Bronz Madalya kazandı. Sakarya’lı Milli Sporculardan  Onurkan Yılmazer (Gençler, LK, -54 kg) ve Fatih Erman (Büyükler, KL, -84 kg) üçüncü oldu.

Kick Boks antrenörü Seydi Gökpınar ; “  Bizlere her zaman destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı’ya teşekkür ederim” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; Onurkan Yılmazer ve Fatih Erman’ ı tebrik ederek başarılarının devamını dilerken, sporcuları yetiştiren antrenörlere ve Kick Boks İl Temsilcisine teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!