Ceketini aldı helalleşti ve Hayrettinspor dan ayrıldı..!

Ceketini aldı helalleşti ve Hayrettinspor dan ayrıldı..!

Hayrettinspor Antrenörü Ertugan Özkan alınan Akçay mağlubiyeti sonrası, kulüp yönetimi ile karşılıklı anlaşıp Hayrettinspor antrenörlüğünden ayrıldı..

Sakarya 1. Amatör Küme Yeşil Grupta mücadele eden ve beş haftada 2 yenilgi, 3 beraberlik alan Hayrettinspor , dün sahasında aldığı Akçayspor mağlubiyeti sonrası  Ertugan Özkan ile yollarını ayırdı.

Hayrettinspor Kulübü Başkan Yardımcısı Volkan Çanak, antrenör Ertugan Özkan ile dün akşam yönetim olarak konuştuklarını ifade ederek “ Ertugan Özkan ile karşılıklı anlaşıp yollarımızı ayırmaya karar verdik. Hocamıza Hayrettinspor’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz “ dedi.

Ertugan Özkan ise yaptığı açıklamada Hayrettinspor Kulüp yöneticileri ile helalleştiklerini ve antrenörlükten ayrıldığını ifade etti.

İlk 5 haftada alınan 2 mağlubiyet 3 beraberlik ile zor günler yaşayan Hayrettinspor da yeni antrenör arayışlarının devam ettiği öğrenilirken, kısa zaman içinde Hayrettinspor yönetimin takımın başına yeni bir antrenör getireceği ifade edildi.

Ertugan Özkan dün oynanan Akçayspor karşılaşmasında hakemin yönetimine sert tepki göstermiş ve karşılaşmanın hakemi tarafından sahadan çıkartılarak tribüne gönderilmişti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!