Çaykur Rizespor-Sakaryaspor: 2-1

featured
Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor ile Sakaryaspor karşılaştı. Bir pozisyonda Çaykur Rizesporlu Amilton (ortada), rakibi ile mücadele etti. ( Fikret Delal - Anadolu Ajansı )

Sakaryaspor, Spor Toto 1.Lig’in 32’inci haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Yeşil Siyahlılar özellikle rakibi karşısında çok zor anlar yaşadığı maçta ikinci yarıda oyuna ortak olsa da son dakikalarda penaltıdan yediği golle Süper Lig yolunda büyük yara aldı. Dimitrov’un golü ile 1-0 öne geçen temsilcimiz kısa süre sonra John Mary’in golü ile üzüldü. Karşılaşmanın uzatma anlarında VAR kararı ile gelen penaltı kararı Sakaryaspor’u yıkan golü getirdi.

Dk 6 Alper Potuk’un ceza sahası içerisinden arka direğe yaptığı ortada Benhur Keser savunmanın üstünden kafayı vurdu. Kaleci Cihan Topaloğlu köşeden topu çıkardı.

Dk 27 Sol kanattan gelişen Rizespor atağında Halil İbrahim ceza sahası içerisine çıkardığı topta John Mary’in penaltı noktasından yaptığı şutu kaleci Cihan köşeden çıkardı

Dk 39 Amılton ceza sahası dışından çok sert vurdu. Köşeye giden topu Cihan iki hamlede kurtardı

Dk 42 Ceza sahasının sağ tarafından Çaykur Rizespor’un kullandığı serbest vuruşta Benhur’un şutu üst direkten döndü

Dk 44 Koşe atışında ön direkten kaleye yapılan kafa vuruşunda kaleci cihan John Mary’den önce topa müdahale ederek mutlak bir golü önledi.

Dk 45 Ceza sahasına çalımla giren Dimitrov’un pasında çapraz topla buluşan Hakan’ın şutu kaleci Tarık’tan döndü

GOOOLLL Dk 52 Miloseviç’in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Dimitrov’un sert şutu kaleci Tarık’ın önünde sekerek ağlara gitti 1-0

Dk 55 Emirhan’ın kullandığı köşe atışında Benhur Keser kafa ile arka direğe aşırdığı topta John Mary topu ağlara gönderdi. 1-1

Dk 60 Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta kale sahası içerisinde John Mary’in çok yakın mesafeden yaptığı vuruşu kaleci Cihan ayakları ile çizgi üzerinde tutarak mutlak bir golü önledi.

Dk 81 Ceza sahasına atılan uzun topta çaprazda topla buluşan Burak Süleyman’ın vuruşunu savunma son anda kale sahası içeresinden çıkardı

Dk 90 + 5 Çaykur Rizespor’da Bolasie sol kanattan ceza sahasına girdi. Bolasie çaprazdan sert şutunu kaleci Cihan kornere çeldi.

Dk 90+9 Çaykur Rizespor’un kullandığı köşe atışında rakip oyuncudan seken top Mehmet Akyüz’ün koluna çarpınca hakem Sarper Barış Saka VAR uyarısı ile penaltı noktasını gösterdi.

Dk 90+10 Penaltı atışını kullanan Bolasie topu ağlara gönderdi.

Çaykur Rizespor-Sakaryaspor: 2-1

Stad: Çaykur Didi

Hakemler: Sarper Barış Saka, Gökhan Barcın, Nurettin Dinçer Demir

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Halil İbrahim Pehlivan (Dk 76 Alberk Koç), Benhur Keser, Alper Potuk, Bahadır Öztürk, Amılton Mınervıno Da Sılva, Olasunkanmı İbrahim Olawoyın (Dk 46 Farouk Miya-Dk 74 Yannick Bolasie), Ogün Özçiçek (Dk 85 Azubuike Okechukwu), John Mary Uzuegbunam Honi, Emirhan Topcçu, Mithat Pala (Dk 85 Kubilay Kanatsızkuş)

T.Direktör: Bülent Korkmaz

Sakaryaspor: Cihan Topaloğlu, Çağlayan Menderes, Oğuzhan Akgün (Dk 90 +2 Mehmet Akyüz) , Zdravkov Dimitrov, Michal Nalepa, Hakan Yavuz (DK 69 Burak Süleyman), İsmail Erdoğan, Deni Miloseviç (Dk 77 Isaac Donkor), Dmytro Grechyshkin, Oğuz Yıldırım (Dk 79 İbrahim Has), Ümit Kurt

T.Direktör: Taner Taşkın

Goller:Dk 52 Dimitrov (Sakaryaspor) Dk 55 John Mary  Dk 90 +11 Bolasie Pen (Çaykur Rizespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!