ÇAYKIŞLASPOR UZATMALARDA 2-1

featured

ÇAYKIŞLASPOR UZATMALARDA 2-1

Erenler’de oynanan 1. Amatör Kümenin önemli karşılaşmalarından birinde ziveyi bırakmayan Çaykışlaspor ile Tekspor takımları karşı karşıya geldiler. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısını Çaykışlaspor25. Dakikada Enes’in attığı golle 1-0 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısına Tekspor iyi başladı ve maçın 65. Dakikasında Furkan’ın golü ile Tekspor beraberliği sağladı. 80. Dakikada ise Çaykışlaspor’dan Sercan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Buna rağmen Çaykışlaspor maçı bırakmadı ve 90+4’cü dakikada ilk golün sahibi Enes maçın neticesini tayin eden golü attı ve maç 2-1 Çaykışlaspor’un galibiyeti ile sona erdi.

SAHA : Erenler

HAKEMLER: Arif Sucuoğlu- Aytekin Atabek-Furkan kocayıldız

ÇAYKIŞLASPOR: Volkan- Sercan- Ertuğrul- İlker- Sezer- Berkay ( Tayfun ) Burak- Serdar ( Mehmet ) Tugay- Emre ( Sertaç ) Enes

ANTRENÖR : Serdar Adatepe

TEKSPOR : Batuhan- Ömer- Bilal- Berat Özcan- Furkan- Berat Çınar- Hakan ( Yusufcan ) Elyasa- Ferdi- Mesut- Emre ( Feyyaz )

ANTRENÖR : Bayram Çolak

GOLLER : Dk. 25-90+4 Enes ( Çaykışlaspor ) Dk. 65 Furkan ( Tekspor )

KIRMIZI KART : Dk. 80 Sercan ( Çaykışlaspor )

1ens arif tek

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!