Çaykışlaspor: 1-3 Hendekgençlikspor

Çaykışla Evinde Kayıp

 1.Amatör B gurubunda Çaykışlaspor evinde Hendek Gençlikspora mağlup oldu. 1-3

Çaykışlaspor  evinde yenilgi serisini sürdürdü. Evinde oynadığı maçlarda bir galibiyet bir beraberlik ve üç mağlubiyet aldı.

Hendek  Gençlikspor  Çaykışlaspor karşısında maça hızlı başladı. Maçın henüz beşinci dakikasında Özkan ile öne geçen golü kaydetti. 0-1,  Ev sahibi Çaykışlaspor  onuncu  dakikadan sonra oyuna dengeyi getirdi. Karşılıklı ataklarda başka gol olmayınca ilk yarı Hendek Gençliksporun  tek gollü üstünlüğü ile sona erdi.  0-1

 Maçın ikinci yarısına Hendek Gençlikspor  yine hızlı girdi. Kaptan Samet 48. Dakikada farkı ikiye çıkardı. 0-2     

55 dakikada Enes farkı tekrar bire indiren golü kaydetti. 1-2, golden sonra baskılarını arttıran Çaykışlaspor 72 dakikada Tugayın düşürülmesinden kazanılan penaltı atışını Enes ile değerlendiremedi. Maçın uzatma dakikalarında kaptan Samet ceza sahası dışından sert şutu ağlarla buluşunca Hendek Gençlikspor deplasmanda attığı üç golle üç puanı alan taraf oldu.

 Çaykışlaspor 1 Hendekgençlikspor 3

Saha: Erenler

Hakemler: Mehmet Akıncık*** Önder Demir*** Sinem Çetin***

 Çaykışlaspor : Volkan** ( Volkan.K**) Sercan** (Furkan**) Ertuğrul** İlker** Özhan** İbrahim** Burak** Sezer** Tugay** Emre** Enes**

Antrenör: Serdar Adatepe

 Hendek Gençlikspor: Gökan*** Samet*** Ersin*** Tuncay** (Samet***) Nihat*** Bedirhan*** Hüseyin*** Özkan*** Murat*** Samet**** Tunahan***(Muhammet**)

Antrenör: Şener Gürsel

Goller: dk 5 özkan dk 48-90+2 Samet Hendek Gençlikspor Dk:55 Enes Çaykışlaspor

 Haber Foto Muhammet ÇAVUŞ (Medya Erenler)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!