ÇARE “COŞKUN DEMİRBAKAN”..

featured

Futbol basit bir oyun gibi görünse de, içinde duygu taşır ..

Siz hiç tanımadınız gönül bağı kuramadığınız bir takımın maçını kaç dakika izlersiniz? Duygu dedimya , duygusuz hiç bir iş olmaz.. Futbol da öyle.

İsmail Ertekin saygı duyduğumuz iyi bir hoca,ancak belliki bu gidişat ona ve bize yarar getirmecek..

Bize sevecegimiz, kazandımızda bereber sevincegimiz, kaybettigimizde ise beraber üzülecegimiz bir hoca lazım.

Demirbakan, futbol zekasının yanında ,oyuncu psikolojisini çok iyi bilir, hatta kan şekerinizi ölçer. Şehirde yazılan çizilenleri kafaya hiç takmaz, mesela sabah yerel gazeterler de ne yazdığına bakmaz. Kımseye yağ çekmez. İşini yapmayanın gözünün yaşına bakmaz.

Taraftarı dinler , kaptana sorumluluk verir, hesabını sorar. Paramı isterim diye federasyona gitmez. En ömelisi de maç kaybedildiğinde kaçmaz,sorumlulugu üstüne alır.

Demirbakan hocaya bir gün hiç kıramayacagı birisi bir oyuncu getiir, hoca derki”, bak arkaşım bana bu tip bir adam lazım ama bu adam sen degilsin.” çocuk üzülür, arkaşı gelir hoca ye derki” çocuğun yanında böyle demeseydin hocam çok üzüldü.” Demirbakan ,şu cevabı verir” ben ona bana kızıpta topçu olsun diye böyle konuştum” …..

Diyecegim o ki ,bize heyecan ,aksiyon lazım ,zaten finalden dömeye alıştik, bu şehri ayağa kaldırabilcek tek adamdır Coşkun Demirbakan…  Adamdır.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!