Çankaya FK: 0 Sapanca Gençlikspor: 1

featured

TFF 3.Lig temsilcimiz Sapanca Gençlikspor 16.hafta mücadelesinde deplasmanda Çankaya FK’ya konuk oldu. Osmanlı Stadı’nda oynanan müsabaka yeşil beyazlıların 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Temsilcimiz ev sahibi ekibe bu sezonki ilk mağlubiyetini tattırmış oldu

Karşılıklı ataklarla devam eden mücadelede 67’de savunmadan başlayan kontra atakta Muhammed Pehlivan bir anda kaleci Ercüment ile karşı karşıya kaldı. İki oyuncunun çarpışmasında boşta kalan topu Ali Helvacı boş kaleye gönderdi. Ev sahibi ekip üst üste geliştirdiği ataklarla gol ararken Sapanca Gençlikspor’da 2 net pozsiyondan da yararlanamadı. Müsabakada başka gol olmayınca temsilcimiz sahadan 3 puan ile ayrılarak haftayı 23 puan ile averaj ile 7’inci sırada kapadı.

Çankaya FK-Sapanca Gençlikspor: 0-1

Stad: Osmanlı Stadı

Hakemler: Engin Atmaca, Recep Korkmaz, Recep Gündüz

Çankaya FK: Ercüment Kafkasyalı , Gökhan Payal, Adnan Emir Koldere, Can Demir Aktav, Mikail Koçak Oğuzhan Erdoğan, Serhat Mutlu, Talha Özcan (Dk 81 Ömer Faruk Demirel), Enis Durak (Dk 73 Mücahit Eraydın), Yıldıray Koçal, Aykut Çift (Dk 65 Malik Karaahmet)

T.Direktör:Yavuz İncedal

Sapanca Gençlikspor: Oğuzhan Dertli, Mehmet Uslu, Semih Ceylan, Berat Çetinkaya, Umut Pusat, Ali Helvacı (Dk 79 Muhammed Emin Ergin), Murat Erdemir, Vedat Saygı, Talha Bulut (Dk 88 Hüseyin Teker), Muhammed Pehlivan, Baha Kısacık (Dk 83 Hüseyin Cankut Atasoy)

T.Direktör: Armağan Turhan

Gol: Dk 67 Ali Helvacı (Sapanca Gençlikspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!