Çağla’dan 7 Madalya

Çağla’dan 7 Madalya

Sakarya Zirve Özel Sporcular Spor Kulübü Down Sendromlu Milli Yüzücümüz Fatma Çağla Demir,  Antalya’da düzenlenen TÖSSFED 1. Bölge Yüzme Şampiyonasında  7 yarışmada , 7 altın madalya aldı.

Fatma Çağla Demir, Başarısını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile paylaştı. Çağla’yı tebrik eden İl Müdürü Fatih Çelikel ; “Down Sendromlu Milli Sporcumuz Fatma Çağla Demir,  başarıları ile ilimizin göz bebeğidir. Kendisini tebrik ediyorum. Kanada’da düzenlenecek olan Şampiyona da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

Başarılı Sporcu Kanada’da düzenlenecek olan Down Sendromlular Dünya Yüzme Şampiyonası katılım hakkı elde etmek için gerekli olan Dünya Yüzme Şampiyonasında seçme A baraj derecelerinden 3 tanesini ( 50 Kurbağalama, 50 Serbest, 50 Sırt stillerinde ), 400 bireysel karışık yarışmasında da kendi derecesini 27 sn. geliştirerek Türkiye Rekorunu kırdı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!