Ç. Bekirpaşaspor kupasına kavuştu

featured

Ç. Bekirpaşaspor kupasına kavuştu

Olaylardan kupa alamamıştı

Süper lige yükselme maçında saha içinde ve dışında çıkan olaylara hiçbir şekilde karışmayan, ancak maç sonu şampiyonluk kupasını almadan giden Çaybaşı Bekirpaşaspor kupasına kavuştu.

Sade tören

Erenler Atatürk stadı Çim sahada yapılan sade bir törenle şampiyonluk kupasına kavuşan Çaybaşı Bekirpaşaspor mutluluk yaşadı. Törende tüm futbolculara ve antrenör Bayram Berber’e birer madalya takıldı.

Yönetime  kutlama

Çaybaşı Bekirpaşaspor başkanı Ali Palas, yönetici Mehmet Berber antrenör Bayram Berber ve futbolcuların katıldığı törende Futbol İl temsilcisi Ali Arslan ve SASKF başkanı Yaşar Zımba birer konuşma yaparak Çaybaşı Bekirpaşaspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularını  kutladılar.

Bayram Berber’e özel ödül

Yaşar Zımba takımın başarısı överek “ Antrenör Bayram Berber’i yılın antrenörü ilan ediyorum ve kendisine ödül olarak 1000 tl veriyorum.” dedi.

Çaybaşı Bekirpaşaspor takımına madalyaları Yaşar Zımba, Ali Arslan, Ahmet Silahçıoğlu, Mahmut Güzel veririken şampiyonluk kupsını SASKF başkanı Yaşar Zımba takdim etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!