BUZ KESTİK 1-1

featured

BUZ KESTİK 1-1

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sakaryaspor Bingöl Şehir stadında buzla kaplı zeminde 12 Bingölspor’un konuğu oldu. Maçın ilk yarısında her iki takım da gol bulamazken maçın ikinci yarısında gol için rakibinin üzerine yüklenen Sakaryaspor savunmanın da ileriye çıktığı bir anda kalesinde golü gördü. Burak’ın yaptığı faul atışını kullanan Rıdvan topu ağlarımızla buluşturdu, Golden sonra 12 Bingölspor’u adeta sahasında hapseden Sakaryaspor sayısız gol pozisyonları bulmaya başladı. Maçın 73. Dakikasında Sakaryaspor beklediği golü buldu. Bu dakikada Erçağ’ın ceza alanı içerisine yaptığı ortayı Serdar Ümit çok iyi değerlendirdi ve beraberliği sağladı. Golden sonra Sakaryaspor tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi ama birçok gol pozisyonundan yararlanamayınca Bingöl’de 2 Puanı bırakmış oldu.

İLK YARIDA GOL YOK

3 Derece Soğuk ve buzla kaplı bir zeminde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. Sakaryaspor savunma oyuncuları Canberk ve Fikret’le bindirmeler yapmaya başladı ancak her kestikleri topu Bingöl defansı uzaklaştırmayı başardı.İlk ları golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise Bingölspor belki de bir veya iki kez Sakaryaspor kalesine geldi. Bunlardan birinde 59. Dakikada savunmada tek kalan Burak rakibine faul yaptı.Atışı kullanan Rıdvan topu köşeden ağlarımıza gönderdi ve Bingölspor 1-0 Öne geçti. Sakaryaspor golden sonra tüm hatları ile rakip sahaya yüklendi. Zafer ve Burak ta dahil olmak üzere her pozisyonda rakip kale önünde gol aradılar ama birçok pozisyondan yararlanamadılar. Maçın 73. Dakikası oynanırken Erçağ sağdan bir orta yaptı ceza alanı içerisine düşen topu Serdar Ümit güzel bir vuruşla Bingölspor ağlarına gönderdi ve Sakaryaspor beraberliği yakaladı 1-1. Beraberlik golünden sonra iyice rakip kaleye yüklenen Sakaryaspor Erçağ, Enes ve sonradan oyuna giren Hüseyin Altuğ ile mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı. Maçın hakemi 5 Duraklama dakikası oynattı ama sonuç değişmedi ve Sakaryaspor Bingöl’den 1 Puanla dönmek zorunda kaldı.

CENTİLMENCE MÜCADELE

12 Bingölspor-Sakaryaspor maçı başlamadan önce her iki takım futbolcuları birlikte seyircileri selamladılar. Bingölspor taraftarları hayranları oldukları Tuncay Şanlı lehine tezahürat yaparlarken, maç sonrası da her iki takım futbolcularını alkışladılar. Gerek tribünlerde ve gerekse saha içerisinde centilmence futbol ön plandaydı.

MAÇIN KÜNYESİ

——————————————————————————————–

STAD : Bingöl Şehir Stadı

HAKEMLER :  Yalçın Taşkınfurat***   Mehmet Vargün***   Ufuk Uğurlu***

12 BİNGÖLSPOR : Erman**  Fatih**  Şafak**  Ersoy***  Uğur**  Sercan*** ( Abdullah Dk. 85 )  Rıdvan***  Hüseyin***  Gökhan***  Kamil** ( Veysel Dk. 78 )  Burhanettin***

TEKNİK DİREKTÖR :

SAKARYASPOR A.Ş : Ozan**  Canberk***  Zafer***  Ceyhun**  Abdülkadir** ( Furat Dk. 89 )  Serdar Ümit***  Murat**( Hüseyin Altuğ Dk. 66 )  Enes***( Hacı Ömer Dk. 82 )  Fikret***  Burak***  Erçağ***

TEKNİK SORUMLU : Tuncay Şanlı

GOL: Dk. 59 Rıdvan ( 12 Bingölspor ) Dk. 73 Serdar Ümit ( Sakaryaspor )

MAÇTAN NOTLAR

Dk.5: Mücadele iki takım oyuncularının orta sahada topu kazanma çabasıyla devam ediyor

Dk.7: Sakaryaspor’un sağ kanattan gelişen atağında içeriye yapılan ortada iki Sakaryaspor’lu oyuncu boşta kaldı. Topu kontrol edip tekrar cezasahası içine çıkardılar fakat pozisyondan yararlanamadılar.

Dk.15: Duvar paslarıyla rakip ceza sahasına giren Sakaryaspor’un içeriye çıkardığı topu Bingölspor defansı son anda çıkardı.

Dk.11: Murat Hacıoğlu orta sahadan bulduğu boşluğu değerlendirerek ceza sahası önüne kadar gitti. Hacıoğlu’nun ceza sahası dışından yerden vurduğu şutunu kaleci rahat şekilde kontrol etti.

Dk.19: 12 Bingölsporun Sakaryaspor yarı sahasında kullandığı serbest vuruşta içeriye orta açıldı. Gelen topa Bingölspor’lu Fatih kafa vurdu ve top dışarı çıktı.

Dk.24: Sakarsporlu oyuncular rakip yarı sahada yaptıkları presle topu kazandılar. Sol kanattan yerden içeri atılan topu hızlıca geri dönen defans geri uzaklaştırıldı.

Dk.28: 12 Bingölspor’un sağ kanatta ceza sahasına yakın yerden kullandığı serbest vuruşu Sakaryaspor defansı engellerken top ceza sahası içinde havalandı Bingölspor’lu oyuncu boşta kalan topa kafayla vurdu top kaleci Ozan’da kaldı.

Dk.32: 12 Bingölspor atağında Hüseyin Çiray’ın koşu yoluna atılan pasta kaleciyle karşı karşıya kaldı vurduğu top kaleye giderken Sakaryaspor defansı top çizgiyi geçmeden topu kontrol ederek uzaklaştırdı.

Dk.37: 12 Bingölspor ortasahadan paslaşarak cezasahasına girerek Burhanettin Çakırefe ile topu buluşturdu. Son anda kademeye giren Ceyhun Yelkenci’nin kayarak müdahalesiyle pozisyonu engellendi.

Dk.45: Mücadelede 3 dakika uzatma süresi oynanıyor.Ama gol gelmedi ve ilk yarı golsüz sona erdi.

Dk. 49 Murat Hacıoğlu sağdan ortaladı, Erçağ yükseldi ve kafa vuruşu direğin dibinden dışarıya çıktı.

Dk.65: Canberk  bulduğu boşlukta topu cezasahasının içine sürdü. Topu yerden Enes Ata’ya bıraktı. Ata topu dışarı attı.

Dk. 66 Murat Hacıoğlu yerini Hüseyin Altuğ’a bıraktı.

Dk. 73 Sakaryaspor beraberlik için saldırdığı atakta ceza sahası içinde Erçağ’ın yaptığı ortaya Serdar Ümit deniz yükselerek kafayla topu ağlarla buluşturdu.

Dk.76: 12 Bingölspor’un ceza sahasında karambol oluştu.Topu önünde bulan Zafer’in kaleye gönderdiği topu kaleci çıkardı.

Dk. 90 Maçın hakemi 5 Oynanmamış dakikayı oynatmaya başladı.Gol olmadı ve karşılaşma 1-1 Sona erdi

img_0298

12bingolspor-2 img_0199 img_0203 img_0214 img_0222 img_0245 img_0249 img_0272 img_0273 img_0275 img_0346 sakarya-ens-1 sakarya-ens-2 sakaryaspor-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!