Büyükşehir karate sporcuları Samsun’da düzenlenen Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda 3.’lük elde ederek Sakarya’ya madalya ile döndüler.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi karate takımı sporcuları katıldıkları turnuvalarda Sakarya’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Son olarak Samsun’da düzenlenen Dünya Üniversiteler Karate Şampiyonası’nda Zümra Rezzan İm, kadınlar takımında 3’ncü, erkeklerde ise Fatih Şen ve Muhammet Emin Güntekin kendi kategorilerinde 3’ncülük etti. Yapılan açıklamada, “Sporcularımız katıldıkları her turnuvada Sakarya’yı gururlandırmaya devam ediyor. Genç karatecilerimizi tebrik ediyoruz” denildi.
İlgili Haberler
İbrahim Murat Gündüz’den Güçlü Mesaj: Milliyetçi Duruş Sadece Ringde Değil, Tüm Dünyada!
Akdeniz ülkeleri Karate şampiyonası İtalya Olbia’da..
İbrahim Murat Gündüz ve Kerim Yazıharman’dan Türk Sporuna Destek: Türkiye Karate Federasyonu Seçimlerine Hazırlık Süreci
Büyükşehir’in yıldızları Avusturya’da Türk Bayrağı’nı dalgalandıracak
WKF Seri A Maçları Avusturya’da
Uğur Kobaş İsviçre’de şef hakem.