Büyükşehir’in güreşçisi ülkeye milli gururu yaşattı

featured

Büyükşehir’in güreşçisi ülkeye milli gururu yaşattı

İstanbul’da düzenlenen 38. Uluslararası Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Grekoromen Güreş Turnuvası’nda Türkiye’yi temsilen mindere çıkan Büyükşehir güreşçisi Ensar Karabacak 67 kiloda bronz madalya kazanarak milli gururumuz oldu.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye ve dünya turnuvalarında her gün yeni bir başarı yakalıyor. Sakarya Güreş Takımı’nın Milli Takım’ı temsil eden güreşçisi Ensar Karabacak, İstanbul’da gerçekleştirilen 38. Uluslararası Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Grekoromen Güreş Turnuvası’nda ülkesini temsilen mindere çıktı. 12 ülkeden 200 sporcunun katıldığı turnuvada Türkiye’nin güreşçileri elde ettiği başarılarla ülkesine tarihi bir gün yaşattı.

Ensar bronz madalya aldı Farklı klasmanlarda yürütülen müsabakalarda Sakaryalı güreşçi, 67 kilogramda bronz madalya kazanarak ülkeye milli gururu yaşattı. Pullman Otel’deki organizasyonda 60 kiloda Kerem Kamal, 77 kiloda Furkan Bayrak, 130 kiloda Osman Yıldırım altın madalya kazandı. Türkiye dev müsabakada 4 altın, 2 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 10 madalya kazanıp topladığı 192 puanla 12 ülke arasında şampiyon oldu.

Büyükşehir’den tebrik mesajı Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sakarya’nın sporcuları her gün tarihi başarılar elde ediyor. Kulübümüzün yetiştirdiği başarılı sporculardan Ensar Karacak, İstanbul’da düzenlenen turnuvada bronz madalya elde edip şehrimizin gururu olmuştur. Organizasyonda tarihi bir puanla birinci olan Milli Takım’ımızı ve takıma başarısıyla destek olan Sakaryalı sporcumuzu tebrik ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!