Büyükşehir’e Destek İçin Haydi Salona!

featured

Büyükşehir’e Destek İçin Haydi Salona!

Büyükşehir Basket, TB1L 30. hafta programı kapsamında Tofaş ile Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda karşılaşacak. 9 Nisan Cumartesi günü oynanacak kritik mücadele saat 19.00’da başlayacak. Tofaş maçı öncesi açıklamalarda bulunan Koç Okan Çevik, tüm taraftarları takımın yanında olmaya davet etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 30. hafta maçında Tofaş ile karşılaşacak. 9 Nisan Cumartesi günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Tüm taraftarları zorlu maça davet eden Koç Okan Çevik, Sakaryalı basketbol severlerin destekleri ile salondan galip ayrılacaklarını ifade etti.

 

Koç Okan Çevik’ten Taraftara Çağrı

Koç Okan Çevik, “Ligin üst sıralarındaki takımlarla oynamak ile alt sıralardaki takımlarla oynamak çok bir fark etmiyor. Hem üst sıraları garantilemek hem playofflara katılabilmek hem de küme düşmemek için kıyasıya mücadele var. Bizde hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zorlu bir 6 haftalık sürece giriyoruz. Tofaş hem kadro kalitesi hem de oyuncu derinliği ile ligin en güçlü takımı. Bizde hem maçların telafisi hem de planlarımızdan şaşmamak adına bu maçı kazanmak adına elimizden geleni yapacağız. Tüm taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İki Kaliteli Takımın Mücadelesi

Tofaş maçı ile ilgili düşüncelerini paylaşan takım kaptanı Can Akın, “Tofaş bu ligin en iyi takımı diyebiliriz. Ligin ilk yarısında oynadığımız maç bizim için kötü geçmişti. Şimdi takım olarak iyiyiz. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Ev sahibi avantajımızı kullanmak istiyoruz. Bizde güçlü bir ekibiz. Tofaş’ın en büyük silahı çok iyi savunma yapmaları bunun üzerine yoğunlaşacağız. Bizim için çok önemli maçlardan biri. Ligi mümkün olduğu kadar üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Yarın en iyi şekilde mücadele edeceğiz. İki kaliteli takımın mücadelesinde tüm taraftarlarımızı bizleri her zamanki gibi destek olmaya bekliyoruz” diye konuştu.

BAS

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!