Büyükşehir’den Bursa’ya farklı tarife

featured

Büyükşehir’den Bursa’ya farklı tarife

Büyükşehir Basket, TBL 22. hafta programı kapsamında Atatürk Kapalı Spor Salonunda ağırladığı Bursaspor Durmazlar’ı 20 sayı farkla 85-65 mağlup etti. Burak Bıyıktay’ın öğrencileri bu sonuçla ligdeki liderliğini sürdürdü.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 22. hafta programı kapsamında Bursaspor Durmazlar ile Atatürk Kapalı Spor Salonunda karşılaştı. Mücadeleyi Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, yönetim kurulu üyeleri ve binlerce taraftar izledi. Müsabakaya Yiğitcan Turna, Calvin Harris, Hakan Yapar, Kerem Özkan ve Charles Jackson 5’i ile çıkan Büyükşehir, ilk çeyreği 25-20 önde kapattı. Müsabakanın 2. çeyreği ile birlikte parkenin tamamına oyun hâkimiyetini yansıtan Büyükşehir Basket, ilk yarı sonunda 40-33’lük skor avantajı elde etti.

 

20 sayı fark

Müsabakanın 3. çeyreğinde de oyun üstünlüğünü elinde tutan Büyükşehir, yakaladığı başarılı istatistiklerle son periyoda 64-53 önde gitti. Son çeyrekte savunma ve hücumda rakibine üstünlük sağlayan Dev Adamlar, sahadan 20 sayı farkla 85-65 galip ayrıldı. Burak Bıyıktay’ın öğrencileri bu sonuçla ligdeki liderliğini sürdürdü. Büyükşehir’de 6’da 6 üç sayı isabetiyle oynayan Yiğitcan Turna attığı 21 sayıyla sahanın yıldızı oldu.

 

Kazanmasını bildik

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Büyükşehir Basketbol Takımının Koçu Burak Bıyıktay, “Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Aynı zamanda birçok eksiğimiz vardı. Maç içinde Doğukan’da sakatlandı. Dar rotasyonla oynamak zorunda kaldık. Maçın sonunu istekli ve azimli oynadığımız için kazanmasını da bildik. Bu maç bizim sahamızdaki gücümüzü de göstermiş oldu. Taraftarlarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!