Büyükşehir’den Bocce’de gümüş madalya geldi

featured

Büyükşehir Belediyesi Bocce Volo Sporcusu Faik Dursun Öztürk, bu yıl 5.’si düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları’nda gümüş madalyanın sahibi oldu

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Faik Dursun Öztürk, 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Bocce Volo altın nokta tek erkekler disiplininde gümüş madalyanın sahibi oldu. Konya’da gerçekleştirilen yarışlarda ülkemizi temsil eden Öztürk, zorlu geçen yarışlarda finalde Cezayirli rakibine karşı çok az farklı kaybederek 2. oldu. 7 ülkenin sporcusu arasından gümüş madalyanın sahibi olan Öztürk, oyunların önemine vurgu yaparak, “Bugün hem şehrimizi hem ülkemizi en güzel şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyorum. İslami Dayanışma Oyunları yarı olimpik ve dünyada gerçekleştirilen en önemli organizasyonlardan birisi olarak kabul ediliyor. Böylesine bir organizasyonda kürsüye çıkmak bizler için çok büyük önem arz ediyor. Bundan sonraki süreçte de tüm gayretimi ortaya koyarak kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce beyefendiye bizlere sunduğu olanaklar için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!