Büyükşehir’den Almanya’da tarihi galibiyet:69-79

featured

Büyükşehir’den Almanya’da tarihi galibiyet

Adatıp Büyükşehir, FIBA Avrupa Kupası A grubu ikinci hafta karşılaşmasında S.OliverWürzburg’u 69-79’luk skorla mağlup etti.

 

Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası A grubu ikinci hafta mücadelesinde Almanya takımı S.OliverWürzburg ile karşılaştı. Adatıp Sakarya karşılaşmaya​ Nnoko, Douglas, Junior Etou Alp Karahan ve Alan Herndon 5’i ile başladı. Büyükşehir karşılaşmanın ilk çeyreğini Nnoko ve Douglas’ın etkili oyunuyla 23-27 önde geçti. İlk yarı ise 41-45’lik skorla tamamlandı.

 

Avrupa’da ilk galibiyet

Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan Adatıp Büyükşehir, Alan Herndon’dan bulduğu 3 sayılık isabetle farkı 7 sayıya çıkardı: 41-48. Daha sonra taraftarlarının da desteğini arkasına alan Alman temsilcisi son çeyreğe girerken eşitliği yakaladı: 58-58. Son periyotta yine etkili bir savunma yapan Büyükşehir, sahadan 69-79’luk skorla galip ayrıldı. Sakarya basketbol tarihinde Avrupa’da ilk galibiyet elde edilmiş oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!