Büyükşehir sezonu 10 Ağustos’ta açıyor

featured

Büyükşehir sezonu 10 Ağustos’ta açıyor

Tahincioğlu Süper Lig’de yer alacakları yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulunan Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, “Takımımız 10 Ağustos Perşembe günü bir araya gelerek çalışmalarına başlayacak. İnşallah takımımız güzel bir sinerji yakalayacak ve yeni sezonda, yeni ligde, yeni salonumuzda önemli başarılar elde edeceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Süper Lig’de mücadele edecekleri yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu. Süper Lig’de geçirecekleri ilk sezonda hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurgulayan Altuğ, Sakarya’yı en güzel şekilde temsil etmek için mücadele edeceklerini söyledi. Altuğ transfer sürecine ve yeni sezon hazırlıklarına da değindi.

 

Marka değerine katkı

3 sezondur kapısından döndükleri Süper Lig’e yükseldikleri için çok mutlu olduklarını söyleyen Altuğ, “Sakarya zirvede yer almayı sonuna kadar hak eden bir spor şehri. Biz de şehrimizi Türkiye’nin en üst seviyesinde temsil edebilmek için önemli bir mücadele gösterdik. Çok şükür ki mücadelemizin meyvelerini aldık. Şehrimize Sakaryaspor ile birlikte çifte şampiyonluk yaşattık. Şimdi yeni bir ligde, devlerin arasındayız. Önümüzdeki sezon sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın zirvesinde yer alan takımları ve oyuncuları şehrimizde izleyeceğiz. Bu durum Sakarya’nın marka değerine de büyük bir artı katacak. Seyircimiz centilmenlik dersi verecek. Şehrimize gelen tüm takımlar ve oyuncular seyircimizden, şehrimizden, tutkumuzdan etkilenmiş, güzel ağırlanmanın verdiği mutlulukla ayrılacaklar” diye konuştu.

 

Kamp Bolu’da

Yeni Yönetim Kurulu’nun oluşmasının ardından transfer çalışmalarına hız verdiklerini söyleyen Altuğ, “Önceki sezon kadromuzda yer alan Doğukan Şanlı, Tufan Önen, Calvin Harris ve Lazeric Jones bu sezonda bizimle birlikte olacaklar. Mehmet Özdoğan, Can Korkmaz, Metecan Birsen, Nikola Jankovic, Nathan Boothe, Mostapha Fall ve Rodney Pryor ise kadromuza katılan yeni arkadaşlarımız. Takımımız 10 Ağustos Perşembe günü bir araya gelerek çalışmalarına başlayacak. İlk olarak şehrimizde çalışacak daha sonra kamp için 20 Ağustos’ta Bolu’ya geçeceğiz. Selçuk hocamızın talepleri doğrultusunda dinamik ve savaşçı bir kadro kurmak için transferlerimizi yaptık. İnşallah takımımız güzel bir sinerji yakalayacak ve yeni sezonda, yeni ligde, yeni salonumuzda önemli başarılar elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!