Büyükşehir şampiyon gibi 87-67

featured

Büyükşehir şampiyon gibi 87-67

Basketbol de U 18 gençlerde Playofda ilk yarı karşılaşmışları Çarşamba akşamı oynanan iki karşılaşma ile sona erdi. Dört takımlı playofta akşamın ilk pota altı mücadelesinde Erenlere Güneş okulları Hakan gerey –Hüseyin Yüksel Hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmada Büyükşehir ( B ) takımını 89-63 yendi. Bu karşılaşmada Erenler Güneş ilk 20 dakikayı da 53-37 önde kapamıştı. HABER NAZIM AKTÜRK

BÜYÜKŞEHİR (A) RAHAT KAZANDI

Atatürk Spor salonunda ikinci karşılaşmada şampiyonlukta iddialı iki takımın mücadelesinde Büyükşehir Belediye ( A) Antspor karşısında pota altında daha etkili oynayan taraf olarak şampiyonluk adına rövanşa 20 saylık bir avantaj yükledi. Ali Köseoğlu-Hakan gerey hakem ikilisinin yönettiği mücadelede Büyükşehir Belediye –Antspor karşısında ilk 20 dakikayı 43-31 önde kapadı. Müsabakanın üçüncü ve dördüncü periyotlarını da öne götüren Büyükşehir Belediye pota altından 87-67 galip ayrılarak şampiyonluk adına rövanşa büyük bir avantaj taşıdı.

,

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!